Blog

Ziggo mobiel

23 juni 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Ben je klant bij Ziggo en wil je graag gebruik maken van Ziggo Mobiel, of spreekt deze provider je aan zonder dat je gebruik maakt van televisie, internet of vaste telefonie bij deze aanbieder? Als klant van Ziggo kun je rekenen op een extra korting van €10 per maand, waardoor het mogelijk is om Ziggo Mobiel af te sluiten vanaf maar €7,50 per maand. Je hebt de keuze uit drie verschillende abonnementsvormen en je kunt daarnaast rekenen op veel standaard extra’s en opties.

Drie abonnementsvormen

728x90 bundels

De meeste klanten van Ziggo Mobiel maken gebruik van Ziggo Mobiel Heel Veel. Voor een bedrag van €15 per maand kun je als bestaande klant van Ziggo rekenen op 1GB aan data en 300 minuten of SMS berichten. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van wifispots, op 1,2 miljoen locaties door heel Nederland. Heb je voldoende aan 200MB per maand en 75 minuten of SMS berichten, of wil je aan de andere kant juist gebruik maken van 1GB en data en een onbeperkt aantal belminuten en SMS berichten? Kies dan voor Ziggo Mobiel Veel of aan de andere kant Ziggo Mobiel Héééél Veel.

Standaard inbegrepen bij Ziggo Mobiel

Uiteraard kun je met Ziggo Mobiel daarnaast rekenen op een aantal aantrekkelijke extra’s en slimme services. Je kunt bijvoorbeeld betalen per seconde of per kB. Ziggo rondt deze eenheden niet zomaar naar boven af, zoals dat bij veel andere providers wel het geval is. Bovendien zorgt het onbeperkte gebruik van wifispots ervoor dat je nauwelijks mobiele data nodig hebt. Dankzij gratis nummerbehoud en de mogelijkheid om je bundel iedere maand aan te passen kun je heel eenvoudig overstappen naar Ziggo Mobiel en ben je vervolgens heel flexibel met het oog op de bundels die je afneemt.

Verder maak je met Ziggo Mobiel gebruik van een maandcontract, wat betekent dat je op ieder willekeurig moment de mogelijkheid hebt om het abonnement op te zeggen en toch weer gebruik te maken van een andere provider. Dreig je over het SMS-tegoed heen te gaan? Dan stuurt Ziggo je automatisch een bericht, zodat je daar direct van op de hoogte bent. Tenslotte brengt Ziggo Mobiel je geen starttarief in rekening, op het moment dat je een gesprek begint. Op die manier vormt Ziggo Mobiel voor veel mensen een interessante keuze, vooral wanneer je al klant bent bij Ziggo en je kunt profiteren van het aantrekkelijke financiële voordeel van €10 per maand.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op