Overstappen alles in 1: Zo stap je zorgeloos over

Overstappen alles in 1: Zo stap je zorgeloos over

Je hebt je keuze gemaakt. Je oog is gevallen op een mooi alles in een pakket bij een andere provider. Je moet dus gaan overstappen. Maar hoe regel je dat? De meeste aanbieders van alles in een pakketten zijn zo klantgericht dat ze dat voor jou regelen. Jij meldt je daar als nieuwe klant en zij regelen de rest.

Natuurlijk helpt de nieuwe provider jou bij het overstappen. De meeste aanbieders hebben zelfs een speciale overstapservice.

  • De overstapservice zegt je oude abonnement op. De nieuwe provider heeft dan het contract/klantnummer nodig van je huidige leverancier.
  • De overstapservice zorgt ervoor dat het nieuwe pakket geïnstalleerd wordt. Je ontvang een installatiepakket met uitgebreide handleiding om het zelf te doen. Mocht het niet lukken dat staat er vaak een gratis monteur op de stoep. Die kun je trouwens ook vaak gewoon meteen aanvragen, als je weet dat je zelf niet zo handig bent. Check altijd de aanbieder of ze een gratis monteur of installatie garantie bieden.
  • En ze zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt, zodat je geen dag zonder internet, tv en telefoon zit. Dit doen ze door een kleine overlap in abonnementen.
  • Wil je je telefoonnummer behouden dan geef je dat aan in het bestelproces. Je kiest dan voor nummerbehoud.

Let op!

Check altijd of je al kunt overstappen of dat je nog aan een contract vastzit. Want stel dat je binnen een contractstermijn overstapt, dan kan je oude leverancier hier een boete voor in rekening brengen.

Deze providers regelen de overstap voor jou. Zodat jij geen rompslomp hebt en kunt geniet van je nieuwe alles-in-één pakket.

✓ KPN
✓ Ziggo
✓ Tele2
✓ Telfort
✓ Vodafone

Doe de check en kijk of je de beste alles-in-1 aanbieding hebt. check alles in 1 aanbiedingen

Selecteer daar het pakket dat voldoet aan jouw wensen en we linken je door naar de juiste actiepagina van de provider. Vanuit daar is de overstap zo geregeld.