Wat zijn de voordelen en nadelen van een alles in 1 abonnement

Wat zijn de voordelen en nadelen van een alles in 1 abonnement

Ervaring leert dat veel Nederlandse nog steeds te veel geld uit geven aan internet, tv en bellen. Zonde van je geld wat ons betreft! Naast het voordeel in geld zijn er nog meer voordelen bij het afsluiten van een alles-in-één pakket. De voordelen van een compleet pakket zijn:

Voordeel 1: Alles is 1 pakket aanbieding

De aanbieding van de 3 in 1 providers staat natuurlijk bovenaan bij de voordelen. Want wie tv, internet en telefonie in één pakket afsluit krijgt korting. Vaak flinke korting. Als nieuwe klant krijg je als snel de eerste drie of zes maanden korting op je abonnement. Dit prijsvoordeel heb je al te pakken! Acties en aanbiedingen van aanbieders veranderen continu en worden op deze site meteen bijgewerkt zodat je altijd de beste deal hebt. Mis geen enkele aanbieding en start hier met het alles in 1 vergelijken. Heb je jouw pakket gevonden dat sluit je het nieuwe abonnement gewoon af bij de nieuwe provider. En zij zorgen vaak ook voor het opzeggen van je oude abonnement. Lees ook overstappen alles in 1.

Voordeel 2: Eén aanspreekpunt en één factuur

Wanneer je alles bij een provider onderbrengt heb je meteen het gemak van één aanspreekpunt. Heb je vragen? Dan hoef je nog maar contact op te nemen met 1 partij. Bijkomend voordeel is dat je nog maar 1 factuur per maand ontvangt. Wel zo overzichtelijk.

Voordeel 3: 4 in 1 pakket

Mobiel bellen is niet meer weg te denken uit het leven. Steeds meer providers willen klanten echt alles in 1 bieden. Zo biedt KPN KPN compleet aan, waaraan dus ook het mobiele abonnement gekoppeld is. Neem je al deze diensten af, de wordt je daar ook nog extra voor beloond als vaste klant. Ook Ziggo en Vodafone bundelen hun krachten met de nieuwe joint venture (lees de blog fusie-ziggo-en-vodafone). De mobiele provider Vodafone en kabelmaatschappij Ziggo kunnen klanten zo nog beter bedienen.

Nadeel alles-in-1 pakket

Wat is nou een nadeel van een alles-in-1 pakket? Stel dat er iets uitvalt, dan valt vaak alles uit. Simpelweg omdat de dienst (internet, tv en telefoon) via dezelfde verbinding verloopt. Elke provider heeft hier helaas weleens mee te maken. Stel dat het een keer gebeurt dan werken ze er ook met man en macht aan om het zo snel mogelijk weer op te lossen.

Zoals Cruijff mooi verwoord ‘elk nadeel heb zijn voordeel’, in dit geval zelfs meerdere voordelen. Vul je postcode in en kijk welk alles-in-1 pakket het beste bij jou past.