Blog

Ziggo alles in 1 pakket extra

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

De alles in een pakketten komen als paddenstoelen uit de grond. En dat is niet vreemd. Ze zijn immers buitengewoon populair. Veel mensen schakelen over van hun aparte televisie, internet en telefoon abonnement naar een alles in een pakket. En dat betekent niet alleen meer gemak, maar ook nog eens een fikse kostenbesparing. Reden te meer dus om nog vandaag over te stappen op het Ziggo alles in 1 extra pakket. Geld besparen, een servicepunt en volop plezier van het internet, de televisie en je telefoon! Mooier kan toch niet?

Gratis bellen!

Met het Ziggo alles in 1 extra abonnement kun je zonder extra kosten bellen naar alle anderhalf miljoen Ziggo abonnees. Je betaald niets extra en kunt urenlang met elkaar praten. Als al je vrienden dus Ziggo hebben, dan is de keuze snel gemaakt voor het Ziggo alles in 1 extra pakket. Toch? Bel je iemand die geen Ziggo abonnement heeft dan betaal je een paar cent per minuut ongeacht of het een mobiel nummer of een vast telefoonnummer is. Als je overstapt naar Ziggo dan kun je natuurlijk je oude telefoonnummer behouden. Wel zo gemakkelijk.

Lekker internetten

Ook kun je met het Ziggo alles in 1 extra pakket volop gebruik maken van het internet. Je kunt snel internetten en gebruik maken van een snelheid tot honderd vijftig megabyte per seconde. En dat is dus wel een heerlijke gedachte. Het is lekker snel en online gamen was nog nooit zo mooi! Als je dit niet doet dan kun je natuurlijk gebruik maken van deze snelle internetverbinding door veel bestanden, films en video’s te downloaden of te uploaden. Zelfs als je met meerdere mensen tegelijk van het internet gebruik maakt kun je geen verschil merken.

De televisie kan dag en nacht aan!

Met het Ziggo alles in 1 extra abonnement kun je de televisie dag en nacht aan laten staan. Er is altijd wel wat op een van de bijna honderd kanalen. Je kunt van het ene naar het andere kanaal zappen om zo te ontdekken wat er allemaal te beleven is. Vervelen hoef je je dus zeer zeker niet meer. Het is gewoon volop genieten van de verschillende televisiekanalen. Heerlijk en volop genieten van je tv als nooit tevoren. Misschien besluit je wel om een nieuwere en nog betere televisie aan te schaffen. Of niet?

Wacht niet langer!

Als je vandaag kiest om gebruik te maken van het Ziggo alles in 1 extra pakket dan krijg je er nog een gratis monteur bij! De monteur van Ziggo zorgt dat alles netjes wordt aangesloten en dat je volop kunt genieten van het internet, de televisie en ook van je telefoon!
Kies nog vandaag voor het Ziggo alles in 1 extra pakket.