Blog

Wijzigingen tarieven en zenderpakketten KPN Alles-in-1

05 juni 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Vanaf 1 juli 2015 gelden er andere tarieven voor de TV-zenderpakketten voor Alles-in-1 Standaard van KPN. Ook is het zenderaanbod van de TV-zenderpakketten anders. KPN heeft gekozen voor deze wijzigingen om klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Let op: Deze prijswijziging is verouderd. Kijk voor de actuele prijzen op de KPN pagina.

KPN Internet + TV

Tariefswijziging geeft mogelijkheid tot opzegging KPN contract

Omdat KPN een tariefswijziging doorvoert is het mogelijk voor klanten om hun abonnement bij KPN op te zeggen. Het is mogelijk om kosteloos het contract te beÎindigen tot en met 30 juni 2015. Het contract beÎindigen kan via de klantenservice op telefoonnummer 0800-0116. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar. Het wordt wel aangeraden om een bevestiging van de opzegging te vragen per e-mail of per post. Maak gebruik van een alles-in-1 prijsvergelijking wanneer je graag wilt overstappen naar een andere alles-in-1 aanbieder, dat kan je geld schelen!

Tariefswijzigingen KPN Alles-in-1 en Internet Basis

Alles-in-1 Standaard
Oud: €59,00
Nieuw: €60,00

Starttarief bellen (VOIP)
Oud: €0,1017
Nieuw: €0,10

Kosten per minuut vast bellen (VOIP)
Oud: €0,0918
Nieuw: €0,10

*Onder VOIP bellen van KPN wordt verstaan dat je deze dienst afneemt in combinatie met Alles-in-1 of Internet Basis.

Erotiekpakket duurder
Oud: €11,00
Nieuw: €12,50

HD Extra pakket uitgefaseerd
Het HD Extra Pakket vervalt. Zenders uit het HD Extra pakket kunnen vanaf 1 juli 2015 gevonden worden in het Basispakket en deels in het Pluspakket. Het HD Extra Pakket vervalt bij reeds geabonneerde klanten en komt 1 juli 2015 automatisch te vervallen.

Papierenfactuur
De prijs van de papierenfactuur was €1,12. De nieuwe prijs is €2,50. Het loont zeker om voortaan facturen van KPN per e-mail te ontvangen in plaats van per post. Indien je facturen niet meer per post wilt ontvangen maar per e-mail dan kun je dit instellen via MijnKPN.

Instructie voor wijzigen ontvangst factuur per e-mail i.p.v. per post:
1. Login op MijnKPN
2. Kijk bij ‘mijn gegevens’
3. Geef onder het kopje ‘betalingsgegevens’ aan dat je je facturen van de KPN Internet, Bellen en Interactieve TV voortaan per e-mail als PDF-bestand wilt ontvangen. Al je (oude) facturen zijn altijd te raadplegen en af te drukken via MijnKPN.

Zenderwijzigingen

Basispakket

Toegevoegd
Wildhitz, NPO Z@pp Xtra, SVOD Xite On Demand (gratis), TRT Turk, Comedy Central / Kindernet HD, Nickelodeon HD, MTV HD, BBC HD, 24K Begin Gemist, National Geographic, Groot Nieuws Radio

Verwijderd
BBC Entertainment, Eurostar

Pluspakket

Toegevoegd
8 RTL Telekids, RTL Crime, Animal Planet HD, History HD, Eurosport 2 HD, NatGeoWild HD, E! Entertainment HD, National Geo Wild – Begin Gemist

Verwijderd
Djazz, Ginx, CBS Reality, MTV Brand New, VH1 Classic, BBC3, BBC4, Out TV – Programma Gemist, SVOD Xite on Demand (naar het Basispakket), Focus TV (deze zender blijft wel lokaal beschikbaar op kanaal 523)

Erotiekpakket

Toegevoegd
Vivid TV
Hustler TV

Verwijderd
Penthouse

Turks Pakket

Toegevoegd
EuroStar

Verwijderd
TRT Turk (naar het Basispakket)

HD Extra Pakket
Dit TV-pakket komt in zijn geheel te vervallen, zenders overgezet naar het Basispakket

Voor wie geldt de tariefswijziging?

Voor alle KPN klanten die het Alles-in-1 Standaard abonnement hebben. De tariefswijziging geldt ook voor klanten met glasvezel internet.

Wanneer is het nieuwe tarief geldig?

Vanaf 1 juli 2015. De nieuwe tarieven zullen vanaf dat moment ook zichtbaar zijn op de factuur. Indien je als KPN klant korting ontvangt op je abonnement, dan blijf je deze korting houden. De wijzigingen gaan automatisch in, je hoeft niets zelf te doen.

Heb je nog vragen?

Mocht het zijn dat je nog meer vragen hebt, dan kun je terecht bij de gratis 24/7 klantenservice van KPN op telefoonnummer 0800-0116.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op