Blog

Wifispots van UPC

27 februari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Voor de internet klanten van UPC zijn er speciale Wifi Spots. Hiermee kunt u op termijn op meer dan vijfhonderdduizend plekken in Nederland zonder enige kosten het internet op gaan. Je logt een keer in en daarna ben je op al deze vijfhonderd duizend Wifi spots ingelogd. Lekker automatisch en gemakkelijk. En dat is natuurlijk wel fijn. Of niet? Overal goed en snel internet. Dat is toch eigenlijk een eerste levensbehoefte in deze moderne tijden?

Weten of het ook bij u in de buurt is?

Het is heel eenvoudig om te ontdekken of er al een wifi spot van UPC bij jou in de buurt is. Je kunt je gewoon aanmelden en ziet dan vanzelf of het wel of niet mogelijk is. Gemakkelijk toch?! Het netwerk wordt nog dagelijks uitgebreid! Dus als er nog geen verbinding of wifi spot bij jou in de buurt is dan kun je deze binnenkort verwachten.

Maakt een wifi spot gebruik van je eigen internetverbinding?

Jouw eigen internetverbinding en de wifi spots staan compleet los van elkaar. Iedere verbinding heeft een eigen signaal. Eigenlijk merk je er helemaal niets van als anderen gebruik maken van de wifi spots. Ook zijn de wifi spots volledig beveiligd. Het is dus ook veilig om het in te schakelen en om er gebruik van te maken. Een wifi spot van UPC heeft totaal geen invloed op het internet verbruik en gebruik van jezelf. En dat is natuurlijk hoe het ook hoort te zijn. En het is goed om te weten dat dit voor alle bestanden, films, spellen en downloads geldt.

Overal en altijd internet met de wifi spots van UPC!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op