Blog

Voordelen van Tele2 alles in 1

16 februari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Tele2 alles in 1

Het is al meer dan twintig jaar geleden dat Tele2 begon. En ze begonnen een strijd tegen de zittende monopolies op de telecommarkt. Ze zijn hier zeer succesvol in geweest. Ze zijn er nu nog steeds immer en ieder belt voor maar een paar cent. Ze waren toen immers de prijsbreker om het bellen betaalbaarder te maken. En dat is ze gelukt! Tegenwoordig kun je er ook terecht voor je mobiele abonnement en televisie en internet, bijvoorbeeld in een alles-in-1 pakket. En nog steeds zijn ze ervan overtuigd dat alles goedkoper, beter en gemakkelijker kan. Tele2 is een zee ambitieus bedrijf en wil graag de aller, allerbeste aanbieder van Nederland worden op het gebied van telecommunicatie, televisie en internet. En ze zijn hierbij goed op weg!

Hoe willen ze de beste worden?
Tele2 focust zich op haar klanten en hoe ze waarde kunnen toevoegen aan de diensten voor haar klanten. Ze willen hun klanten een eerlijke aanbieding doen met producten die goed zijn en bomvol kwaliteit zitten. Daarnaast willen ze meer betekenen voor de wereld. Ze willen een meer duurzame wereld en de focus om maatschappelijk verantwoord te ondernemen is dan ook een feit. En dat zijn niet slechts loze kreten of woorden! In 2015 wil Tele2 iedere medewerker omtoveren tot een MVO manager. En met al deze MVO managers biedt Tele2 mooie producten aan.

Lekker alles bij elkaar!
Het gemakkelijkste en ook voordeligste is om gebruik te maken van het alles-in-1 pakket van Tele2. Alles zit in een pakket en je kunt dus voordelig televisie kijken, internetten en bellen. Alles bij elkaar! Gemakkelijker en goedkoper kan niet.

Internet! Het wordt steeds belangrijker.
Het internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Niet alleen het internetten, maar ook spullen kopen en verkopen gebeurt veel via internet net als het kijken van films en interactieve televisie programma’s. Bij het internet is het vooral belangrijk geworden om steeds sneller grote hoeveelheden data te kunnen ontvangen. Bij Tele2 kun je met een snelheid van 20 megabyte per seconde onbeperkt downloaden en films kijken!

Lekker bellen.
Je kunt voor slechts negen cent per minuut bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Het is niet nodig om een los abonnement te hebben. Als je al een telefoonaansluiting hebt dan kun je je oude telefoonnummer gewoon meeverhuizen. Je kunt bij Tele2 ook kiezen om onbeperkt te bellen voor maar vijftien euro per maand. Gemakkelijker kan het niet. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Volop televisie, films & entertainment
Naast de bijna vijftig televisiezenders en nog meer radio-zenders kun je ook kiezen voor verschillende extra’s. Zo kun je films on demand bekijken en is er ook de mogelijkheid om een televisieprogramma live te onderbreken.

Wacht niet langer en kies nog vandaag voor een pakket van dit mooie bedrijf!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op