Blog

Vodafone voert prijsaanpassingen door

29 juli 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Vodafone heeft er voor gekozen om enkele prijswijzigingen door te voeren voor zowel televisie als vast internet en vaste telefonie. De prijswijzigingen van enkele euro’s werden in alle stilte doorgevoerd. Alle maandprijzen voor internet via DSL werden gewijzigd. Internet 20 van Vodafone is bijvoorbeeld in prijs verlaagd van 25 naar 23,50 euro. Voor het grotere pakket Internet 40 werd een prijsverlaging doorgevoerd van 27,50 naar 26,50 euro, maar het tarief van Internet 80 werd verhoogd van 30 naar 33,50 euro. Wanneer we de prijzen van internet via glasvezel bekijken stellen we vast dat alleen het Internet 100 pakket in prijs is gewijzigd. De prijs van dit pakket werd verlaagd van 42,50 naar 40 euro.

Beperkte prijsverhoging voor bellen

Naast bovenstaande heeft Vodafone er ook voor gekozen om de prijs van haar TV Start te verhogen. De prijs steeg van 12,50 naar 13,50 euro. De telefonie is met 2,50 euro per maand niet veranderd. De belkosten binnen Nederland kennen wel een prijsstijging. Het bedrag ging hier voor gesprekken naar zowel vaste als mobiele nummers omhoog met 1 eurocent per minuut. De afrekening gebeurt door de provider wel nog steeds per seconde.

Impact op Vodafone alles in 1 pakketten

De wijzigingen die door Vodafone zijn doorgevoerd op vlak van vast internet en telefonie zorgen er voor dat diverse Vodafone alles in 1 pakketten goedkoper of net duurder worden, afhankelijk van de gekozen internetsnelheid. Indien je er voor kiest om nu een alles in 1 pakket af te sluiten bij Vodafone ontvang je voor de eerste 6 maanden een korting van 20 euro op de maandprijs. Heb je een pakket met glasvezel? In dat geval kan je rekenen op 15 euro korting. Bovendien ontvang je een tweede interactieve TV-box. Vodafone biedt klanten die er voor kiezen om een alles in 1 pakket af te sluiten overigens een gratis installatie aan. In de andere gevallen dien je voor de installatie een prijskaartje van 37,50 euro te betalen.

Geen TV Extra en TV Plus meer

Vodafone heeft er voor gekozen om de pakketten TV Extra en TV Plus niet langer aan te bieden. Deze pakketten zorgden er voor dat het tegen een meerprijs mogelijk was om toegang te krijgen tot diverse extra zenderpakketten. Het ging hierbij om Infotainment, Entertainment, Internationaal en Kids & Music. Deze pakketten kunnen nu wel los worden bijgekocht bij het TV start pakket voor een prijs van 3,75 euro per pakket, per maand.

Vodafone alles 1 pakketten

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om zowel internet, telefonie als televisie af te sluiten in één enkel pakket? In dat geval kan een Vodafone alles in 1 pakket beslist al je verwachtingen inlossen. Hoewel er als klant een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende mogelijkheden op vlak van alles in 1 pakketten zijn er nog diverse extra opties aan toe te voegen. Hierdoor ontstaat een pakket die zonder probleem zal weten te voldoen aan al jouw verwachtingen.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op