Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

UPC alles in 1

Let op: UPC is vanaf nu Ziggo

UPC weet de laatste tijd veel nieuwe klanten aan zich te binden, die er het alles in 1 pakket afsluiten. Dit heeft onder andere te maken met de innovatie waarop het bedrijf inzet. Je hebt er de keuze uit vier verschillende alles in één pakketten. Je kunt wat dat betreft kiezen voor een internetsnelheid die bij je past en gebruik maken van een televisieabonnement waar je naar op zoek bent.

Sorteren op

UPC Horizon

Een van de meest recente innovaties van UPC is Horizon. Dit is een speciale digitale HD ontvanger, die je in combinatie met een alles in 1 pakket kunt gebruiken. Je zorgt er daarmee voor dat je de mogelijkheid hebt om televisie te kijken in HD, maar je kunt daarnaast besluiten om bepaalde programma’s terug te kijken, of de beelden aan de andere kant op pauze te zetten. Wil je een film huren, of gebruik maken van andere content? Geen probleem, dankzij de alles in 1 pakketten met Horizon bepaal jij bij UPC voortaan wat er op televisie is en wanneer je daar naar wilt kijken.

Vier pakketten

Je hebt bij UPC de keuze uit vier verschillende alles in 1 pakketten. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van een voordelig pakket om te downloaden met 30 Mbit/s, of kies voor de hogere snelheid van 60 Mbit/s. Verder kun je met alle pakketten voordelig bellen en kun je in ieder geval rekenen op meer dan 50 digitale TV-zenders, waarvan 10 in HD. Wil je gebruik maken van Horizon? Kies dan voor pakket 3 of 4. Bij dit laatste alles in 1 pakket van UPC kun je bovendien rekenen op meer dan 110 digitale zenders. Wat dat betreft kun je het alles in één pakket vormgeven zoals je wilt, om daar optimaal gebruik van te maken.