Blog

UPC alles in 1 pakket power

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Het UPC alles in 1 power pakket is een geweldig pakket als u van veel snelheid houdt. U hoeft nooit meer te wachten op het downloaden van een film, foto of bestand. De internetsnelheid van het UPC alles in 1 power is namelijk honderd twintig megabyte per seconde. Als je meerdere computers hebt dan is het waarlijk een feest. Ook het spelen van online games is een feest. Met deze snelheid van het internet heeft u waarlijk power in huis. Het UPC alles in 1 power is een aanrader voor iedereen die van supersnel internet houdt. Tevens kunt u volledig draadloos gebruik maken van het internet.

Wat moet je gaan kijken? Een probleem op de TV!

Met het UPC alles in 1 power krijgt u vele televisiezenders en radiozenders tot uw beschikking. Ook zijn er vijftien HD zenders in het pakket. Het is gewoon moeilijk om een keuze te maken uit al deze verschillende kanalen. En er zijn dus volop televisieprogramma’s te bekijken. Het woord vervelen zal niet meer in u opkomen. Er is immers altijd wel wat leuks op de televisie. U kunt trouwens de televisieprogramma’s ook op uw ipad, smartphone of notebook bekijken. Niemand hoeft zich dus te vervelen en iedereen kan kijken wat hij graag wil zien.

Lekker bellen met iedereen!

Met het UPC alles in 1 power kun je volop bellen met je vrienden en familie. Je belt voor een laag tarief naar iedereen met een mobiele telefoon of een vast nummer in Nederland. Een groot voordeel is dat je jouw normale nummer gewoon behoudt. Dus dat hoeft geen barrière te zijn om over te stappen.

Wacht niet langer en kies gewoon voor het UPC alles in 1 power pakket. Je krijgt er zeker geen spijt van. Lekker snel internetten!Triple play - 728x90