Blog

TV en Internet van Canal Digitaal

20 maart 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Canal plus is een bedrijf dat natuurlijk erg bekend is in Nederland. Het zorgt ervoor dat je een mooi filmpakket tot je beschikking hebt. Canal Digitaal is echter anders! Canal Digitaal kan ook zorgen voor de mooiste films op je televisie, maar het is een aanbieder van een televisiekanaal, internet en telefonie. Het televisiekanaal wordt met de hulp van een satellietverbinding verzorgt. Het internet en de telefonie worden op een andere manier verzorgd tot in je woonkamer. Het is echter allemaal van minder belang hoe het allemaal wordt verwezenlijkt dat je naar de televisie kunt kijken, kunt internetten op je computer of kunt bellen met je vaste telefoon. Toch? Het gaat er om dat het werkt en dat het goed werkt. En dat is met Canal Digitaal geen enkel probleem.

Canal Digitaal TV en Internet is overgegaan op Online TV en Internet

Canal Digitaal kent ook alles in een pakketten!

Natuurlijk kent Canal Digitaal ook een alles-in-1 pakket. Welke media aanbieder en provider zou dat in deze tijd nu immers niet hebben. Het is heerlijk om te zien hoe je bij Canal Digitaal je eigen pakket kunt samenstellen. Wil je wel bellen, maar geen internet? Geen probleem! Wil je wel internet, maar geen televisie? Geen punt! Wil je alleen televisie? Doen ze! Het is heerlijk om te zien hoe flexibel deze aanbieder is met haar alles-in-1 pakketten en abonnementen. Je kunt ook zelf kiezen voor het aantal zenders dat je wilt. Misschien wil je extra televisie pakketten? Kies dan voor het sportpakket, het filmpakket of een van de andere mogelijkheden. Natuurlijk wordt het televisiesignaal waar mogelijk in HD kwaliteit verzorgd! Dit is hoofdzakelijk afhankelijk van de zender welke je bekijkt.

Lekker snel internetten

Ook bij Canal Digitaal kun je heerlijk snel van het internet gebruik maken. het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Zo is er een standaard snelheid van 20 megabytes per seconde als het om het downloaden gaat. Daarnaast kun je voor nog sneller internet kiezen tot 50 megabytes per seconde aan download snelheid. En dat is natuurlijk wel heerlijk. Je hoeft geen eeuwen meer te wachten tot je films zijn gedownload of je bestanden zijn verstuurd.

Iets voor jou?

Met de uitstekende pakketten voor sport en films is Canal Digitaal een uitstekende optie om te kiezen voor je televisiesignaal. Daarnaast heb je de beschikking over een goed internetsignaal en kun je natuurlijk ook nog eens volop genieten van de mogelijkheid om te bellen. Wat wil je nog meer?! Misschien wat keuzevrijheid? En zelfs dan ben je bij Canal Digitaal aan het juiste adres aangezien je je eigen alles in een pakket kunt samenstellen bij hun.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Canal Digitaal! En kies voor Canal Digitaal!.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op