Blog

Telfort combivoordeel

20 oktober 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Ben je op zoek naar een goed telefoonabonnement? Kom dan nu meer te weten over Telfort combivoordeel. Bij Telfort profiteer je namelijk altijd van meer voordeel. Je kunt het voordeel kiezen wat bij jou, je partner, je kinderen of bij je huisgenoten past. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het gratis kijken van nieuwe series en films via HBO. Je krijgt bijvoorbeeld twee keer zoveel minuten, MB’s, sms’jes voor iedereen of een paar euro korting op je factuur. Iedere maand ontdek je verrassend veel voordeel bij Telfort.

Telfort producten

Om in aanmerking te komen voor combivoordeel heb je mobiel internet als internet voor thuis nodig. Aan de hand daarvan kun je je eigen combivoordeel kiezen. Daarbij kun je denken aan twee keer zoveel, Telfort veilig, HBO pakket, opnemen pakket, kidspakket, of vijf euro korting. Mocht je nog geen Telfort alles in één of mobiel abonnement hebben dan kun je dat altijd afsluiten. Je ervaart meteen een groot aantal voordelen, zoals een betrouwbaar KPN netwerk, iedere maand dezelfde lage prijs en nog veel meer. Er zijn veel producten waar je voor kunt kiezen. Zorg dat je weet wat er kan en welke voorwaarden er zijn en dan kun je erg snel van alle voordelen profiteren. Je kunt alles met elkaar vergelijken, maar nog beter is het voor je om meteen je keuze maken, zodat je vanaf morgen al van de voordelen gebruik gaat maken.

Voorwaarden combivoordeel Telfort

Er gelden voorwaarden als je voor Telfort combivoordeel kiest. Deze voorwaarden hangen af van wat je hebt gekozen. Maar er zijn ook nog extra voorwaarden zoals registratie van de abonnementen op hetzelfde adres, ieder abonnement moet apart aangemeld en goedgekeurd worden voor het combivoordeel. En let goed op, want combivoordeel geldt niet voor Telfort prepaid, mobiele abonnementen die zijn afgesloten voor drie januari 2011, zakelijk op maat abonnementen en Hi, KPN, XS4ALL en Simyo abonnementen. Je kunt per dienst die je gaat kiezen, doornemen wat het inhoudt en de keuze maken of dat het wat voor je is. Als dat zo is kun je diverse abonnementen met elkaar combineren en van nog meer voordelen profiteren. Geniet daarom ook van alles wat Telfort jou te bieden heeft met het combivoordeel. Voor iedereen in het gezin wil dat zeggen veel voordelen, als je maar samen voldoet aan alle voorwaarden.

Waarom combivoordeel van Telfort?

Als je een extra abonnement van Telfort gaat combineren dan word je daarvoor beloond. Het aanmelden voor het voordeel kan eenvoudig in vier stappen:

  • Geef aan welke producten je van Telfort hebt (mobiel MB, mobiel minuten, internet en tv).
  • Kies je voordeel (2x, gratis HBO, gratis opnemen, kids gratis, x aantal euro’s korting).
  • De gegevens invullen (adresgegevens, waar je abonnement loopt).
  • Geniet van het voordeel dat je hebt gekozen (als je aan de voorwaarden voldoet kun je meteen de volgende dag van alle voordelen genieten).

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op