Blog

Online alles in 1 pakket supersnel

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Bijna een half miljoen mensen maken gebruik van Online.nl om te internetten. En een groot deel hiervan heeft het Online alles in 1 met pakket „supersnel” gekozen. Je kunt volop gebruik maken van YouTube, Facebook, Twitter en tal van andere opties benutten op het internet. Het internet is supersnel en je kunt ook de grotere bestanden downloaden en uploaden. Zelfs als de buren druk bezig zijn op het internet. Je hebt daar namelijk geen last van. Snel internet is voor mensen vaak voldoende. Je kunt films en televisieseries online bekijken en bestanden downloaden. Ook als je meerdere gezinsleden hebt die gebruik willen maken van het internet is het supersnel pakket voldoende. Als meerdere mensen tegelijk op het internet zitten dan merk je hier niets van.
Het internetgebruik is trouwens onbeperkt bij het Online alles in 1 met pakket „supersnel”.

Hoe werkt het Online alles in 1 met pakket “supersnel”?

Het Online alles in 1 met pakket „supersnel” maakt gebruik van een ADSL verbinding. Het ADSL netwerk ligt in de grond en verbindt u met het internet. In tegenstelling tot kabel heb je het voordeel dat het internetverbruik van anderen (of de buren) nooit nadelig zal werken op jouw internetsnelheid. Je kunt dus maximaal je internetverbinding benutten.
Met een wifi verbinding kun je trouwens ook gemakkelijk op je telefoon (smartphone) en je tablet het internet op gaan. Zelfs met je Playstation of je Xbox kun je met het internet verbinding maken als je dat wilt.

Lekker bellen en televisie kijken!

Natuurlijk kun je ook gewoon bellen met het Online alles in 1 met pakket “supersnel”. En daarnaast krijg je al je televisieprogramma’s op je televisie te zien. Het is waarlijk genieten van dit mooie pakket. Een pakket waar gewoon alles in zit.3P 728x90