Blog

KPN Begin Gemist wordt steeds vaker gebruikt

28 maart 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer Interactieve TV-klanten Begin Gemist gebruiken. Zo wordt op dit moment maandelijks 2,5 miljoen keer gebruikt. Maar is het niet alleen KPN die deze dienst aanbiedt, want ook dochterbedrijven Telfort en XS4ALL bieden ook Begin Gemist aan.

De programma’s Wie is de mol?, het NOS Journaal en Boer zoekt vrouw zijn in de afgelopen maanden het meest gebruikt. Met de dienst Begin Gemist kun je met één knop op de afstandsbediening het lopende tv-programma vanaf het begin kijken. Omdat KPN nu cloud gebruikt kan het deze dienst aanbieden.

60 procent van alle klanten van KPN gebruikt Begin Gemist

Verder is uit het onderzoek gebleken dat 60 procent van de 1,5 miljoen Interactieve TV-klanten wel eens Begin Gemist geprobeerd. Een kwart van de klanten laat weten dat het deze tv-dienst regelmatig gebruikt.

Het zijn vooral de programma’s van de zenders van NPO die het meest populair zijn. Vanaf oktober 2013 heeft KPN Begin Gemist aangeboden en op dit moment is er in Nederland geen enkele andere tv-aanbieder die een soortgelijke dienst aanbiedt.

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op