Blog

KPN alles in 1 pakket standaard

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

Met de nieuwe alles in 1 pakketten kunt u volop gebruik maken van het internet, televisie, radio en ook uw telefoon. Het is heerlijk om een vaste prijs per maand te betalen. Zo is er ook het KPN alles in 1 standaard pakket. Een pakket waarbij u gratis een installatiepakket ontvangt. Ook kunt u een monteur het aan laten sluiten als u dat wilt. Er zijn volop voordelen bij het KPN alles in 1 standaard pakket. Er is eigenlijk weinig reden om niet voor dit mooie KPN alles in 1 standaard pakket te kiezen. U kunt snel internetten, volop muziek luisteren en naar de televisie kijken. En daarnaast kunt u ook nog naar iedereen die u kent bellen. Tenminste als ze ook een telefoon hebben natuurlijk.

Lekker snel downloaden!

De downloadsnelheid bij het KPN alles in 1 standaard pakket is veertig megabyte per seconde. Het uploaden gaat met vier megabyte per seconde. Vaak is dit meer dan voldoende voor de meeste mensen. Ook als je meerdere computers, smartphones of tablets verbindt met de draadloze wifi modems. De wifi modems worden trouwens in bruikleen gegeven en je betaald er verder niets voor.

Lekker televisie kijken

Bij het KPN alles in 1 standaard pakket kun je naar zestig televisiezenders kijken en heb je de beschikking over elf HD zenders. Ook kun je gebruik maken van de interactieve tv ontvanger om de TV live te pauzeren. Dit is geweldig! Ook zit on demand films in het pakket en heb je dus eigenlijk je eigen videotheek thuis. Ook gemiste programma’s kun je achteraf bekijken. En dit kan op je smartphone en ook op je tablet! Dus samen op de bank en iedereen wat anders kijken is gewoon mogelijk.

Kies voor een goed abonnement

Als u een KPN alles in 1 standaard pakket kiest kijk dan ook naar de aanvullende opties. Met de aanvullingen kunt u een mooi pakket samenstellen waar u volop van kunt genieten. Wacht niet langer en sluit gewoon een KPN alles in 1 standaard pakket af.Alles-in-1 standaard 728 x 90