Blog

KPN alles in 1 pakket instap

28 januari 2014 / Algemeen / Door Anthonie

KPN staat natuurlijk bekent om al haar telefoonabonnementen en telefoondiensten. KPN gaat echter volledig mee in de trend om ook alles in 1 pakketten aan te bieden. Pakketten met televisie, internet en ook telefoon. Een van de pakketten die de KPN aanbiedt is het KPN alles in 1 instap pakket. Het is een pakket voor mensen die graag van alles wat in huis hebben, maar er niet uitermate veel gebruik van maken. En het is ook voor de mensen die graag de abonnementen willen behouden en minder willen betalen per maand. En dat kan met het KPN alles in 1 instap pakket. Een pakket wat uitstekend is voor de mensen die aan de alles in 1 pakketten willen ruiken. Hierna kunt u natuurlijk altijd een van de onderdelen gaan upgraden om er nog meer van te kunnen genieten.

Wat zit er in het KPN alles in 1 instap?

In het KPN alles in 1 instap zit natuurlijk het internet, de televisie en de telefoon. Het internet is tot acht megabyte per seconde voor het uploaden en downloaden. Er zit een gratis draadloos modem bij. Ook heeft het KPN alles in 1 instap pakket twee televisie ontvangers. Het pakket kent zestig televisiezenders, elf HD zenders en negentig radiozenders. Er is dus volop keuze om een leuke avond voor de buis te hebben. Als je aan het begin van de avond begint te zappen dan kun je ze allemaal bekijken! Daarnaast kun je bij het KPN alles in 1 instap pakket ook voordelig bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland.

Enkele extra opties!

Je kunt ook voor extra opties kiezen bij het KPN alles in 1 instap pakket. Zo kun je het opnemen pakket nemen. Hier kun je tot tweehonderd uur aan televisieprogramma’s opnemen. Ook is er een HD extra pakket waarmee je meer HD zenders krijgt. Daarnaast is er nog videoland unlimited om ongelimiteerd films en series te kijken. Ook kun je een spotify premium pakket nemen en een PC veilig pakket. Hiermee kun je twee computers beveiligen. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte. Kies ook het juiste bel pakket welke bij uw gebruik past.

Kies voor dit KPN alles in 1 instap pakket als u een alles in 1 pakket wilt kiezen!Alles-in-1 standaard 728 x 90