Blog

Jongerenmerk Hi zal verder gaan onder naam KPN

27 maart 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Vanaf 1 mei zal het jongerenmerk Hi onder de naam van KPN gaan. Dit heeft het Nederlandse bedrijf zelf bekendgemaakt. Om hoeveel klanten van Hi het nu gaat is nog niet bekend.

KPN heeft laten weten dat de 52 Hi-winkels in Nederland allemaal zullen gaan sluiten en dat het voor het mereendeel van de werknemers binnen KPN herplaatsingsmogelijkheden zijn. KPN laat via een woordvoerster weten dat er op dit moment ongeveer 315 mensen bij deze winkels werken.

Hi werd in de jaren ’90 opgericht als een jongerenmerk en heeft zich altijd op de generatie gericht die overal verbonden wilt zijn. Zo waren bijvoorbeeld de databundels bij Hi over het algemeen een stuk groter dan bij KPN.

Maar zegt KPN dat ze erachter zijn gekomen dat de merken Hi en KPN te veel naar elkaar toegegroeid zijn. Zo komen de wensen van de klanten onder beide bedrijven steeds meer overeen en zou ook het aanbod tussen beide bedrijven sterke overeenkomsten vertonen.

Bundel en nummer

Alle klanten van Hi worden overgezet op KPN en dit zal geheel automatisch gaan. Elke klant behoudt zijn eigen nummer, laat KPN weten. Op het moment dat de klant overgezet is zal de klant een iets ander abonnement krijgen met hetzelfde aantal of juist meer belminuten, data en sms’jes voor hetzelfde geld.

Daarnaast ontvangen alle klanten een persoonlijk bericht en kunnen ze via de website van KPN zien wanneer ze overgezet worden en wat het nieuwe bundel wordt. Als je een abonnement afgesloten hebt, zal de einddatum van het contract hetzelfde blijven.

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op