Blog

Internet, Digitale Tv & Bellen vergelijken

17 december 2015 / Algemeen / Door Anthonie

Internet, Digitale Tv & Bellen vergelijken. Dat raden wij zelf natuurlijk onze bezoekers ook aan, want alleen op die manier kan je er zeker van zijn dat je het allerbeste pakket krijgt, voor de prijs die je maximaal wilt betalen. Het is immers het alles in 1 pakket dat je zelf kunt samenstellen, c.q. kunt uitzoeken.

Natuurlijk zijn wij niet echt de enige website waar het mogelijk is om Internet, Digitale Tv & Bellen te vergelijken, want er zijn talloze websites die hier graag een graantje van mee willen pikken. De vergelijkingstool op onze website laat onze gebruikers zelf bepalen of prijs belangrijk is, of datgene dat met het alles in 1 pakket mogelijk is.

Wil je bij ons liever alleen internet en televisie in jet alles in 1 pakket, dan kan dat. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je bepaald immers zelf wat je in je alles in 1 pakket wilt opgenomen hebben. Niets meer, en niets minder.

Wij kunnen dus met recht zeggen dat we helemaal, 100%, onafhankelijk zijn. Vanzelfsprekend krijgen we een beetje provisie, als je via onze site een alles in 1 pakket afsluit. Wij moeten immers ook leven. En we nemen aan, dat onze bezoekers daar ook in het geheel geen moeite hebben, althans dat blijkt uit onderzoek. Dat zal iedereen, in ruil voor onze onafhankelijkheid, helemaal niet erg vinden.

Onafhankelijk Internet, Digitale Tv & Bellen vergelijken

We zien de laatste tijd echter wel wat meer opmerkingen langs komen over de onafhankelijkheid bij Internet, Digitale Tv & Bellen vergelijken op het internet. Niet op onze website, en niet op veel soortgelijke websites, maar wel op de vergelijking op een website van de consumentenbond.

Deze zou nu juist echt voor de volle 100% onafhankelijk moeten zijn.

Maar zelfs de consumentenbond biedt de mogelijkheid om alles in 1 pakketten te vergelijken. De onafhankelijke consumentenorganisatie van Nederland laat daarbij overigens ook meteen zien welke provider in Nederland het beste is. Nu kan je daar echt aan twijfelen, want dit zou onder andere gebaseerd zijn op reviews van klanten.

Reviews die, en dat is absoluut geen geheim in de internetwereld, openlijk te koop zijn. Te koop zijn per 100, 1000 of een veelvoud.

M.a.w. Deze klantenreviews zijn met gemak te manipuleren. Het zegt bovendien niets over de kwaliteit, want tevreden klanten plaatsen veel minder snel een review, blijkt.

Iedereen die wil vergelijken moet het natuurlijk helemaal zelf weten waar je dat doet, maar misschien moeten sommige onafhankelijke consumentenorgansisaties wel zo eerlijk zijn om aan te geven dat ze niet altijd even onafhankelijk zijn.

Onze vergelijkingstool vraagt om invoer en gegevens van de bezoekers, en laat bezoekers zelf kiezen. Niet op basis van meningen van anderen, maar sorteerbaar op prijs of kwaliteit.

De eerste provider bij onze vergelijking is dus nooit “de beste”, maar bijvoorbeeld de provider met de laagste prijs.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op