Blog

Het UPC alles in 1 pakket

10 augustusus 2014 / Algemeen / Door Anthonie

UPC is een provider welke al een hele lange tijd de alles in een pakketten aanbiedt. Ze weten precies wat de klanten graag willen en hebben uittekende pakketten met supersonisch snel internet. Tenminste als dat iets is waar je naar op zoek bent. UPC is sinds kort samengegaan met Ziggo. In de toekomst zal de naam van UPC gaan verdwijnen. Echter wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk komen er dan aparte pakketten voor de mensen van UPC. Tenminste dat is iets wat we ons kunnen voorstellen. Tot die tijd kun je nog volop genieten van UPC en is er eigenlijk niets aan de hand. Het is mooi om te zien hoe de reclames nog steeds volop op de buis zijn. Misschien is het wel een langer proces dan we allemaal verwacht hadden.

De verschillende UPC alles in een pakketten

UPC heeft een aantal verschillende alles in een pakketten.  Vooral de snelheid van het internet maakt het grote verschil bij deze alles in een pakketten. Standaard heb je een internetsnelheid van 50 megabytes per seconde. Kies je een stapje hoger dan is het 120 megabytes per seconde en in het top pakket is het maar liefst 200 megabytes per seconde. Een snelheid waar de meeste internet professional van weg zal smelten. Het is werkelijk heerlijk om te zien hoe snel de bestanden gedownload kunnen worden en ook hoe snel je kunt gamen op het internet. Het is bijna verslavend om te zien hoe snel je computer nu kan werken met deze snelle internet verbinding.
Daarnaast kun je ook nog volop gebruik maken van de 70 televisie kanalen en de 15 HD zenders die in de UPC alles in 1 pakketten zitten. En de prijzen zijn verrassend laag!

Volop extra’s bij de UPC alles in een pakketten

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van uitzending gemist, live pauzeren van de televisie programma’s en tal van andere extra’s. Zo is er onder andere de mogelijkheid om ook films te kijken on demand. Je hoeft je zo nooit meer te vervelen als het buiten eens een keertje slecht weer is. Je hebt eigenlijk alles aan je voeten liggen. Met de afstandsbediening in de hand kom je het weekend dan goed door! Zeker weten.

Houd je van snel internet? Dan kies je voor het UPC alles in een pakket

Eigenlijk is het heel gemakkelijk. Wil je het snelste internet in Nederland? Dan moet je gewoon kiezen voor het internet bij een UPC alles in een pakket. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Daarnaast heb je dan nog vele extra mogelijkheden om ook volop van je televisie te genieten en om je vrienden te bellen.

Wacht niet langer!

Denk er niet langer over na en sluit gewoon een supersnel internet UPC alles in een abonnement af. Misschien wil je jouw huidige pakket veranderen en overschakelen naar UPC of misschien kies je voor het eerst voor een internet, televisie en telefonie UPC alles in een pakket. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Veel plezier met het UPC alles in een pakket.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op