Blog

Food Network en Fine Living bij Ziggo

16 juni 2016 / Algemeen / Door Anthonie

De kanalen Food Network en Fine Living, beide van Scripps Networks, zijn vanaf 1 juli te zien via de kanalen van Ziggo. Door de komst van de beide kanalen bij Ziggo, biedt het kabelbedrijf nog meer Nederlands ondertitelde programma’s.

Dat werd onlangs gevierd met een launch-party in The College Hotel in Amsterdam. Hierbij was ook de beroemde chef Siba Mtongana aanwezig, natuurlijk omdat deze een eigen programma heeft op het Food Network.

Beide kanalen zijn bij Ziggo te zien op de voorkeuzekanalen 139 en 138, in goede SD-kwaliteit. En dat als een onderdeel van het toch al omvangrijke TV Royaal-zenderpakket van Ziggo. Van dezelfde eigenaar is ook Travel Channel, dat al enige tijd te bekijken is via de kabelaanbieder.

Onder andere de veel bekeken programma’s Trishia’s Southern Kitchen, United Plates of America en Ace of Cakes zijn bij het Food Network te zien, en krijgen zelfs vanaf juli een nog prominentere rol.

Fine Living – Lifestyle

Bij Fine Living zijn onder andere de populaire programma’s Platinum Weddings en Island Life te zien.

Kortom, veel kijkplezier als je van dit soort programma’s kunt houden, of graag naar kook TV, of andere programma’s over eten kijkt. En dat straks dus ook nog voorzien van Nederlandse ondertitels, mocht je onder andere het Engels niet helemaal machtig zijn.

De drie kanalen, dus ook Travel Channel, zijn overigens ook binnen de Benelux bij diverse andere aanbieders beschikbaar, en ook voorzien van Nederlandse ondertitels.

Onder andere bij TV Vlaanderen en CanalDigitaal.

Voor klanten van Ziggo wordt het aanbod echter steeds ruimer en ruimer. En dus wordt een abonnement op de televisiekanalen, en mogelijkerwijs het internet, van deze aanbieder natuurlijk steeds meer interessant.

In de nabije toekomst zullen er ongetwijfeld, Ziggo zelf zegt daar verder niets over, nog meer uitbreidingen komen, binnen de verschillende pakketten die door het kabelbedrijf worden aangeboden.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op