Blog

Ziggo Wi-Fi Promise, overal uitstekende wifi

23 oktober 2017 / Algemeen / Door Anthonie

Ziggo Power PromiseWie herkent het niet? Je hebt op sommige plekken in je huis perfect internet, terwijl je met de verbinding op andere plekken juist regelmatig in de problemen komt. Het liefst zou je overal in huis de perfecte wifi hebben. Het goede nieuws? Met het juiste wifi pakket en de bijbehorende informatie is dit geen probleem meer. Zo kun je met het alles-in-1 Power Promise pakket van Ziggo overal in je huis gebruikmaken van een uitstekende wifi-verbinding. Dit geldt zeker niet alleen voor kleine knusse appartementen of studentenkamers. Ook als je een groot huis hebt met meerdere verdiepingen, waar anderen continu gebruikmaken van het internet, biedt de Ziggo Power Promise een betrouwbare uitkomst. Werk in een kantoor aan huis of ben je daar met meerdere collega’s tegelijk online? Ook dan is de Ziggo Wi-Fi Power Promise een goed oplossing voor jouw wifi problemen.

Een sterke modem

Door een krachtig modem te gebruiken dat sterke signalen afgeeft, slaan ze geen enkel hoekje van je huis over. Je bereikt hetzelfde effect ook met de zogeheten Wifiboosters. Deze verspreiden het signaal ook zover mogelijk voor je. Met een goed functionerend modem hem je eigenlijk al de basis voor een perfect werkende wifi te pakken.

Engineers inschakelen

Niet iedereen komt er in z’n eentje uit als het gaat om het aansluiten van een Ziggo pakket. Daarom is het mogelijk om een engineer in te schakelen die persoonlijk bij jou langs komt om het Ziggo Power Promise pakket aan te sluiten. De Ziggo engineers werken met een hoog niveau van professionaliteit. Om deze reden vetrekken de Ziggo engineers pas op het moment dat de wifi perfect is aangesloten en uitstekend werkt. Uitstekende service is onlosmakelijk verbonden met de Ziggo Wi-Fi Power Promise.

Verschillende alles-in-één pakketten

Om iedereen tevreden te stellen, biedt Ziggo verschillende Wi-Fi Power Promise pakketten aan. Ten eerste heb je het alles-in-1 start pakket, met internet, interactieve TV en vast bellen. De maandelijkse kosten van dit pakket bedragen 47,50 euro (de eerste drie maanden betaal je 34,95 euro). Het contract heeft een minimum looptijd van 12 maanden. Daarna is het mogelijk om hem maandelijks op te zeggen. Verder heb je ook het meest gekozen complete pakket, met iets meer opties op het gebied van internet en interactieve tv dan het start pakket. Hiervoor betaal je de eerste 3 maanden 34,95 euro per maand en daarna 62,50. Het max pakket heeft tenslotte de meeste opties van de drie. Je betaalt hiervoor de eerste 3 maanden 34,95 en daarna 82,50 euro.

Bekijk Ziggo alles-in-1

Thuis werken met genoeg wifi

Ben je een ZZP’er die thuis een kantoortje heeft of heb je simpelweg vaak de mogelijkheid om vanuit huis te werken? De Ziggo wifi Power Promise maakt het voor iedereen die thuis werkt (in z’n eentje of met meerdere mensen tegelijk) mogelijk om ten allen tijde gebruik te maken van uitstekende wifi. Het ‘wifi thuis’ pakket van Ziggo Power Promise is bedoeld voor eenpitters en minder dan 5 werkplekken. De eerste 3 maanden betaal je 18,75 euro. Daarna bedragen de kosten 37,50 euro per maand.

Kleine kantoren

Heb je een klein kantoor met meer dan 5 werkplekken en mogelijk gasten? Het pakket ‘wifi op de zaak’ van Power Promise is bedoeld voor horecazaken, bedrijfspanden met meer verdiepingen waar mogelijk meerdere flexwerkmogelijkheden zijn of kleinere kantoren waar meerdere mensen tegelijk werken. Als je voor dit pakket kiest, hoef je 400 euro aan aansluitingskosten niet te betalen. De eerste drie maanden betaal je 39,50 euro. Daarna ben je iedere maand 69 euro kwijt.

Multi Wifi

Heb je al gehoord van Multi Wifi? Hij werkt samen met Zakelijk Internet Pro en je bent hiermee van een bereik van ongeveer 200 meter gegarandeerd. Multi Wifi scheidt een goed beveiligd zakelijk netwerk en een gastennetwerk van elkaar. Dankzij deze scheiding heb je niet te maken met een vertraging van jouw eigen wifi-netwerk. Multi Wifi werkt zo goed omdat het professionele wifi access points gebruikt. Hiermee verzeker je jezelf van een sterk wifi signaal dat je niet in de steek laat en waar je overal in je huis gebruik van maakt. De voordelen van Multi Wifi zijn uiteenlopend. Ten eerste kunnen er meer mensen dan er in je huis of flexwerkplek passen op hetzelfde moment draadloos werken. Dankzij de gescheiden netwerken heb je niet te maken met vertragingen van je eigen wifi-netwerk. Je zakelijke netwerk en aparte gastennetwerk (deze is openbaar) blijven ook uitstekend naast elkaar functioneren. De verbinding wordt geregeld via kleine kasten aan het plafond; de access points. Als je besluit om Multi Wifi te nemen, moet je een bepaalde snelheid en aantal acces points kiezen.

Verschillende Multi Wifi deals

Ook bij Multi Wifi heb je keuze uit verschillende pakketten. Multi Wifi Start is uitermate geschikt voor een kantoor of horecabedrijf dat niet heel groot is. Het gaat om een 3-jarig contract, met de Ziggo Power Promise, die overal goede wifi garandeert, een start acces point, waar maximaal 100 mensen gebruik van kunnen maken, een hoge wifi-snelheid en professioneel zakelijk internet. De maandelijkse kosten bedragen 89 euro, met uitzondering van de eerste 3 maanden (49,50).

Samen surfen

De Multi Wifi Compleet deal is geschikt voor ruimtes met veel mensen die allemaal (voor langere periodes) gebruik maken van het internet. Dit is wederom een 3-jarig contract, met hoge wifi-snelheid, de Ziggo Power Promise en een compleet access point, waar maximaal 500 apparaten gebruik van kunnen maken. Voor deze deal ben je de eerste 3 maanden 49,50 euro kwijt. Daarna betaal je 89 euro per maand. Je betaalt ook eenmalig per acces point 249 euro.

Op locatie internetten

Tenslotte is er de Multi Wifi Outdoor deal, die vooral bedoeld is voor mensen die draadloos willen internetten op verschillende locaties. Wil je werken op dat terrasje, grasveld of op dat drukke plein? Dan is deze deal geschikt voor jou. Als je Multi Wifi Outdoor ziet zitten, betaal je de eerste drie maanden 49,50 euro. Daarna kost het 89 euro per maand. Vergeet niet de eenmalige kosten voor een Acces Point die 900 euro bedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *