Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Ziggo alles in 1

Ziggo staat bekend om de aantrekkelijke alles in 1 pakketten, die populair zijn bij een zeer grote groep klanten. Dat heeft onder andere te maken met de zeer hoge gemiddelde uptime van 99%. Dat betekent dat er weinig sprake is van storingen en dat je daarnaast gebruik kunt maken van een goede gratis service. Het zijn deze elementen die er samen voor zorgen dat je een goede keuze maakt met een alles in 1 pakket van Ziggo, om gebruik te kunnen maken van internet, telefonie en televisie.

Sorteren op

Drie pakketten van Ziggo

Je hebt de keuze uit 3 alles in 1 pakketten van Ziggo. Kies je voor pakket 1, dan kun je downloaden met 40 Mbit/s en uploaden met 4 Mbit/s. Dit is voldoende wanneer je alleen gebruik maakt van het internet en je weinig tot geen grote bestanden probeert te downloaden of uploaden. Het wifi-modem is gratis en je kunt gratis bellen met andere klanten van Ziggo. Ook het TV-pakket zit heel interessant in elkaar, aangezien je binnen het alles in 1 pakket kunt rekenen op  60 digitale zenders, waarvan 27 zenders in HD kwaliteit! . Wil je graag gebruik maken van een meer uitgebreid pakket van Ziggo, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alles in 1? Kies dan voor pakket 2 of pakket 3. Je ontvangt dan een download snelheid van 150 Mbit/s, of zelfs 300 Mbit/s. Deze pakketten zijn er voor de grootverbruikers, maar ook voor de huishoudens waarin je met meerdere computers en apparaten gebruik wenst te maken van snel internet. Wat dat betreft kun je bij Ziggo het alles in 1 pakket kiezen dat qua snelheden goed bij je past, om er optimaal mee uit de voeten te kunnen.

Ziggo alles in 1 opties

Ben jij op zoek naar een Alles in 1 pakket waar eigenlijk alles in zit wat jij nodig hebt? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres, want Ziggo kan jou namelijk drie Alles in 1 pakketten aanbieden waarvan er zeker één pakket bij zit die het beste op jouw wensen aansluit. Je hebt namelijk de keuze uit Alles in 1 Basis, Alles in 1 plus en Alles in 1 extra.

Betaalbaar maar toch compleet Alles in 1 pakket nodig? Kies dan voor Ziggo Alles in 1 Complete. Dit pakket bevat onder andere 20 HD zenders en 60 digitale TV zenders. Ook kan je genieten van internet tot wel 30 MB/s. Als jij nog drie keer zo snel internet wilt, kan je kiezen voor het Alles in 1 plus pakket. Met dit pakket kan jij gebruik maken van internetsnelheden tot wel 90 MB/s, uitzonderlijk snel voor een lage prijs. Dat vind je alleen bij Ziggo!

Als jij echt het állersnelste internet wilt, kan je kiezen voor het Alles in 1 Max pakket. In dit pakket vind je namelijk het beste van wat Ziggo te bieden heeft. Internet tot 180 MB/s en een groot aanbod TV- en HD-zenders waar je urenlang van kunt genieten. Ziggo heeft het!

Ziggo alles in 1
4.23 (84.62%) 39 votes