Blog

Ziggo aanbieding voor bestaande klanten

26 juni 2017 / Algemeen / Door Anthonie

Als je van een Ziggo aanbieding voor bestaande klanten gebruik wilt maken, dan heb je als lid van deze aanbieder van internet, televisie en bellen geluk. Ze hebben namelijk meerdere aanbiedingen waar je als vaste klant je voordeel uit kunt halen, puur omdat ze je als klant waarderen.

 

Vergelijk alles-in-1 aanbiedingen

 

Overal TV kijken met Ziggo GO

Ziggo goAls lid van de zeer bekende aanbieder heb je de mogelijkheid om met Ziggo GO  waar je maar wilt in Nederland online televisie te kijken, op zowel je smartphone als je tablet. Hiervoor heb je eigenlijk alleen WiFi nodig, maar het kan uiteraard ook via het 3G en 4G netwerk. Je logt gewoon één keer in met je Mijn Ziggo account en je bent klaar. Eigenlijk is het de perfecte combinatie van internet en tv, waar je zowel binnen als buiten heel erg veel plezier kunt ervaren.

Veilig internetten is heel belangrijk

En daarom is deze aanbieding voor bestaande klanten zo belangrijk. Als je gebruik maakt van Internetbeveiliging Basis dan ben je tijdens jouw tijd op het internet al helemaal beschermd tegen dingen als virussen en spyware. En dat is een fijn idee. Deze Ziggo aanbieding voor bestaande klanten is misschien wel één van de meest belangrijke. Zowel je pc als laptop is gratis beschermd.

Maar er is nog meer voordeel

Ziggo doet er echt alles aan om zijn vaste klanten een goed gevoel te geven, dat is wel duidelijk. Als je vaste klant van Ziggo wordt dan hoef jij je nooit meer naar huis te haasten om je favoriete televisieprogramma te kunnen zien. Want als je het begin hebt gemist, dan kun je gewoon Ziggo Replay gebruiken. En als je misschien iets leuks wilt gaan doen, zoals een concert bezoeken, dan heb je ook nog de mogelijkheid om Club Ziggo te bezoeken. Daar vindt je alles wat er in stadion Ziggo Dome staat te gebeuren. Misschien staat je favoriete artiest of band er wel tussen, je weet maar nooit! Daarnaast zijn er bij Club Ziggo ook nog eens allemaal nieuwtjes en interviews te lezen.

Ziggo doet er elk jaar weer erg veel moeite voor om de bestaande klanten goede aanbiedingen voor te schotelen. Niet alleen de leuke dingen, maar ook veiligheid vinden ze bij deze aanbieder heel erg belangrijk. Daarom is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen naar bijvoorbeeld hun internetabonnementen. Bij ons heb je de mogelijkheid om alle prijzen op je gemak te vergelijken. Als je van de Ziggo aanbiedingen voor betaalde klanten gebruik wilt maken omdat ze je bijvoorbeeld erg aanspreken, dan is een abonnement misschien wel iets voor jou. Neem gewoon even een kijkje en zie wat ze nog meer in de aanbieding hebben. Elke Ziggo aanbieding voor bestaande klanten is het nadenken waard. Ze bieden veiligheid, amusement en laten je tijdens mooie zomerdagen ook nog eens buiten van Ziggo TV genieten. Zo mis je niets van je favoriete programma’s en kan je gewoon van je gezin en vrienden in de tuin genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *