Blog

XS4ALL geeft korting op Spotify

05 april 2018 / Algemeen / Door Anthonie

Eerder deze week introduceerde telecomprovider Telfort nieuwe abonnementen, allen inclusief korting op het Spotify Premium abonnement. Nu heeft provider XS4ALL ook een kortingsactie voor Spotify Premium geïntroduceerd. Klanten met een Alles-in-1 pakket van XS4ALL, krijgen 1 euro korting op hun Spotify Premium abonnement.

1 euro korting op Spotify

Je kunt Spotify gratis gebruiken, maar met een gratis account kun je niet alle functies van de muziekdienst gebruiken. Wil je wel alle functies van Spotify gebruiken, dan sluit je een zogeheten Spotify Premium abonnement af. Dit abonnement kost 9,99 euro per maand. Heb je echter een XS4ALL Alles-in-1 pakket afgesloten, dan krijg je 1 euro korting op het Spotify Premium abonnement. Dit betekent dat je slechts 8,99 euro per maand betaalt voor het Spotify abonnement.

De jaarlijkse besparing van de XS4ALL actie is niet zo groot. Gebruik je Spotify echter enkele jaren met deze actie, dan bespaar je tientallen euro’s. En dit zonder hier enige moeite voor te hoeven doen.

Over Spotify

Spotify is een van de populairste muziekdiensten van de wereld. Heb je een Spotify Premium abonnement, dan kun je een ruime muziekcollectie luisteren zonder de nummers die je wil horen, los te kopen. Je kunt de nummers online luisteren, maar ook als je geen internetverbinding hebt. Dit doe je door de nummers gratis te downloaden, zodat ze in jouw persoonlijke Spotify account worden opgeslagen en je ze hier later terug kunt luisteren.

De muziekdienst is beschikbaar op de computer, maar ook op de tablet en op de telefoon. Sluit je een Spotify Premium abonnement af, dan kun je jouw favoriete muziek op al jouw devices luisteren. Met de nieuwe actie van XS4ALL kun je de populaire muziekdienst goedkoper gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *