Blog

Online introduceert meest voordelige alles-in-1 pakket

21 april 2018 / Algemeen / Door Anthonie

Goed nieuws! Internetprovider online.nl introduceert een nieuw alles-in-1 pakket met royale extra’s voor een lage prijs.

Naast de extra’s die het pakket biedt zijn de diensten die worden geleverd, ook behoorlijk uitgebreid. Zo profiteer je van een 100MB/s internet verbinding en 72 zenders in het basis pakket. Dit alles in 1 abonnement heeft een aanbiedingsprijs van slechts €32,50 per maand, die een half jaar geldig is. Hierna kost het pakket €42,50 per maand, wat ook zeker geen gekke prijs is.

De extra’s bij het abonnement

online.nlBij het abonnement zijn de interactieve diensten standaard inbegrepen. Denk hierbij aan: begin gemist, replay TV en online via te tablet of pc tv kijken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid het abonnement uit te breiden zodat je via Canal digitaal satelliet tv kan kijken, handig voor bijvoorbeeld op de camping of op vakantie in een ander europees land!

Maar het grootste extra plus punt van dit pakket is dat Fox Sports eredivisie er bij zit inbegrepen. En dan niet alleen de zender Fox Sports 1, maar elk eredivisie kanaal is gratis te ontvangen.

Interne verbeteringen

Er is de afgelopen paar maanden wat kritiek geweest op de service van online, daarnaast was de provider nog niet echt bekend onder de consumenten. Aan beide punten is de afgelopen tijd veel aandacht besteed. Zo heeft online.nl de klantenservice flink verbeterd én creëert het extra exposure door het lanceren van deze superactie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *