Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

KPN Glasvezel

Ben jij klaar voor de toekomst? Met KPN glasvezel hoef jij je nergens druk over te maken. Met KPN glasvezel heb je namelijk de mogelijkheid om volop te genieten van een supersnelle verbinding. Zo biedt KPN glasvezel de mogelijkheid om tot 500 megabytes per seconde te gaan downloaden. Misschien zijn de pakketten er nog niet helemaal op afgestemd, maar het is toch waarlijk ongekend! Dat is namelijk in een, twee tellen een hele gigabyte aan informatie. Een film van een gigabyte heb je dus in twee tellen gedownload. En dat is natuurlijk wel een sterk iets! Zeker als je weet dat er in de toekomst alleen nog maar meer data via het internet verzonden zal gaan worden is het fijn om te ontdekken dat er een mogelijkheid is om dit met de snelheid van het licht te kunnen doen.

Sorteren op

Het is al beschikbaar!

En het mooiste is dat KPN glasvezel er ook daadwerkelijk al is. En je kunt het in combinatie met internet, televisie en telefonie afnemen! KPN heeft verschillende alles in een pakketten met een snelle verbinding via glasvezel. Het pakket van KPN glasvezel zit bomvol met extra’s. Zo krijg je twee HD ontvangers, gratis programma’s opnemen en het Spotify premium pakket. Het is heerlijk om te kiezen voor een KPN glasvezel pakket.

De drie pakketten!

KPN heeft drie pakketten voor haar glasvezel! Het eerste pakket is het alles in een glasvezel basis abonnement. Daarnaast is er het kpn alles-in-1 glasvezel standaard pakket en ook is er een alles in een pakket dat premium heet. En bij dit laatste pakket heb je toegang tot de 500 megabytes per seconde download snelheid. Wat wil je nog meer? Het instap pakket kent een snelheid voor het downloaden van 50 megabytes per seconde en het standaard pakket kent een snelheid van 100 megabytes per seconde.

Er is meer!

Natuurlijk is er nog veel meer! We laten het echter aan jou over om dit allemaal te ontdekken. Ontdek zelf wat er allemaal nog mogelijk is en hoe je volop kunt genieten van het supersnelle internet! Ontdek hoe je ook tv kunt kijken in HD kwaliteit en lekker kunt bellen.

[kkstarratings]