Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

KPN alles in 1

KPN is al jaren de meest betrouwbare aanbieder van het alles in 1 pakket, onder andere dankzij het zeer degelijke netwerk dat er beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van telefonie, internet en televisie. Bovendien stuurt KPN een gratis een monteur bij je langs, die de verschillende diensten komt installeren en er graag voor zorgt dat alles perfect werkt.

Instap en standaard

Je maakt bij een alles in 1 pakket van KPN altijd gebruik van interactieve televisie. Dit betekent dat je live TV op elk gewenste moment op pauze kan zetten. Betreft de snelheid zit je ook goed bij KPN, klanten met een DSL verbinding kunnen tot 100Mb/s ontvangen en klanten met een glasvezel verbinding tot maar liefst 500MB/s. Tevens ontvang je een gratis wifi-modem en je belt voor een vast laag tarief naar zowel vaste als mobiele nummers. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders heb je met het alles-in-één pakket van KPN altijd iets om te kijken.

Premium alles in 1 pakket

KPN alles in 1 premium is het meest uitgebreide internet, tv en telefonie pakket van KPN. Met dit plus pakket ontvang een extra zender pakket, Spotify premium, bel je onbeperkt via de vaste lijn en ontvang je Fox sports eredivisie!

KPN alles in 1 opties

Bij KPN heb je de keuze uit drie verschillende Alles in 1 pakketten waarvan er zeker tenminste één bij jou past. Je kunt namelijk kiezen uit KPN Alles in 1 Instap, Alles in 1 Standaard en Alles in 1 premium.

Als je op zoek bent naar een betaalbaar pakket dan is Alles in 1 Instap voor jou de beste keuze. In dit pakket zitten maar liefst 70 TV zender, waarvan 45 HD, waarmee jij televisie in de hoogste kwaliteit kunt bekijken.

Wil je nog meer? Dan is het Alles in 1 Standaard pakket iets voor jou. Bij dit pakket ontvang je een extra HD-ontvanger en krijg je ook Spotify premium.

Wil jij het beste Alles in 1 pakket? Dan heb jij maar één keuze, en dat is het Alles in 1 premium pakket. Razendsnel internet en onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers. En een extra zender pakket waaronder Fox sports eredivisie. Ook bij dit Alles in 1 premium pakket ontvang jij twee HD tv-ontvangers waarmee jij al je favoriete programma’s kunt bekijken én terugkijken!

KPN alles in 1
4.85 (97%) 40 votes