Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

KPN alles in 1

Als je een pakket van KPN af wil gaan sluiten dan kies je voor het betrouwbaarste netwerk van Nederland. Naast de betrouwbare verbinding heb je ook veel mogelijkheden om je KPN alles in 1 pakket uit te breiden. Geen telefonie nodig? Kies dan voor KPN internet en TV. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een extra zender pakket, sneller internet of onbeperkt bellen. Ook voetbal liefhebbers kunnen bij KPN terecht, want hier kijk je al naar alle Nederlandse voetbal wedstrijden voor €7,50 per maand met fox sports eredivisie.

Sorteren op

KPN basis, standaard of 4K?

Je maakt bij een alles in 1 pakket van KPN altijd gebruik van interactieve televisie. Dit betekent dat je live TV op elk gewenste moment op pauze kan zetten. Betreft de snelheid zit je ook goed bij KPN: Klanten met een DSL verbinding kunnen tot 100Mb/s ontvangen en klanten met een glasvezel verbinding tot maar liefst 500MB/s. Tevens ontvang je een gratis wifi-modem en je belt voor een vast laag tarief naar zowel vaste als mobiele nummers.

Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders heb je met het alles-in-één pakket van KPN altijd iets om te kijken. KPN alles in 1 premium is het meest uitgebreide internet, tv en telefonie pakket van KPN. Met dit plus pakket ontvang een extra zender pakket, Spotify premium, bel je onbeperkt via de vaste lijn en ontvang je Fox sports eredivisie!

KPN alles in 1 opties

Bij KPN heb je de keuze uit drie verschillende Alles in 1 pakketten waarvan er zeker tenminste één bij jou past. Je kunt namelijk kiezen uit KPN Alles in 1 basis, standaard en 4k (voorheen instap,standaard en premium). Als je op zoek bent naar een betaalbaar pakket dan is het instap abonnement voor jou de beste keuze. In dit pakket zitten maar liefst 70 TV zender, waarvan 45 HD, waarmee jij televisie in de hoogste kwaliteit kunt bekijken.

Wil je nog meer? Dan is het Alles in 1 Standaard pakket iets voor jou. Bij dit pakket ontvang je een extra HD-ontvanger en krijg je ook Spotify premium. Wil jij het beste Alles in 1 pakket? Dan heb jij maar één keuze, en dat is het Alles in 1 premium pakket. Razendsnel internet en onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers. En een extra zender pakket waaronder Fox sports eredivisie. Ook bij dit Alles in 1 premium pakket ontvang jij twee HD tv-ontvangers waarmee jij al je favoriete programma’s kunt bekijken én terugkijken! Wil je van al deze mogelijkheden gebruik maken, maar dan zonder vaste telefonie? Bekijk dan de mogelijkheden voor KPN internet en TV.

KPN Compleet

Wanneer je een Internet en TV contract hebt (eventueel met vast bellen) en daarnaast een KPN mobiel abonnement hebt of afsluit kan je profiteren van een van de vele voordelen die KPN je aanbiedt. Zo kun je flink besparen op de kosten met een extra korting van maar liefst € 5,- per maand, een uitgebreidere bundel of een extra zender pakket!

4K TV kijken

Sinds kort kan je bij KPN ook televisie kijken met een 4K ontvanger. Het is nog niet duidelijk welke content er in ultra HD wordt aangeboden, maar zeker is dat dit aanbod de komende jaren sterk zal groeien.