Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

KPN alles in 1

KPN is al jaren de meest betrouwbare aanbieder van het alles in 1 pakket, onder andere dankzij het zeer degelijke netwerk dat er beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van telefonie, internet en televisie. Bovendien stuurt KPN alles in 1 gratis een monteur bij je langs, die de verschillende diensten komt installeren en er daarmee graag voor zorgt dat je er soepel gebruik van kunt maken. Bestel je het alles in 1 pakket van KPN online? Dan betaal je geen verzend- en/of activatiekosten, waardoor je gebruik kunt maken van een aantrekkelijk voordeel. Wil je ook mobiele telefonie van KPN? dan is KPN alles in 1 compleet wellicht iets voor jou!

Instap en standaard

Je maakt bij een alles in 1 pakket van KPN altijd gebruik van interactieve televisie. Dit betekent dat je live TV op pauze kunt zetten, bijvoorbeeld wanneer de telefoon gaat, of wanneer je heel nodig naar het toilet moet. Daarnaast kun je gebruik maken van een downloadsnelheid van 8 of 40 Mbit/s, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je ontvangt gratis een wifi-modem en je belt voor een vast laag tarief naar zowel vaste als mobiele nummers. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders heb je met het alles in 1 pakket van KPN altijd iets om te kijken.

Premium alles in 1 pakket

Wil je graag zo optimaal mogelijk gebruik maken van het alles in 1 pakket van KPN? Kies dan voor het premium pakket. Je kunt dan downloaden met 80 Mbit/s en uploaden met 8 Mbit/s. Verder maak je niet alleen gebruik van interactieve TV, je kunt daarnaast rekenen op een opnemen pakket en een HD extra pakket. Dit zorgt ervoor dat je zowel op je televisie, telefoon, laptop als tablet TV kunt kijken en je dat altijd doet in de best mogelijke kwaliteit. Dit is wat dat betreft het meest uitgebreide alles in één pakket dat KPN te bieden heeft.

KPN alles in 1 opties

Bij KPN heb je de keuze uit drie verschillende Alles in 1 pakketten waarvan er zeker tenminste één bij jou past. Je kunt namelijk kiezen uit KPN Alles in 1 Instap, Alles in 1 Standaard en Alles in 1 premium.

Als je op zoek bent naar een betaalbaar pakket dan is Alles in 1 Instap voor jou de beste keuze. In dit pakket zitten maar liefst 60 TV zender, waarvan 15 HD, waarmee jij televisie in de hoogste kwaliteit kunt bekijken. Je kunt gebruik maken van internet tot 10 MB/s seconde met het Alles in 1 Instap pakket van KPN!

Wil je nog meer? Dan is het Alles in 1 Standaard pakket iets voor jou. Bij dit Alles in 1 Standaard pakket krijg jij een HD tv-ontvanger extra. Ook kan je rekenen op hogere internetsnelheden tot wel 50 MB/s.

Wil jij het beste Alles in 1 pakket? Dan heb jij maar één keuze, en dat is het Alles in 1 premium pakket. Razendsnel internet en onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers. Ook bij dit Alles in 1 premium pakket ontvang jij twee HD tv-ontvangers waarmee jij al je favoriete programma’s kunt bekijken én terugkijken!

KPN alles in 1
4.85 (97%) 40 votes