Goedkoop glasvezel

Goedkoop glasvezel

Je bent op zoek naar een goedkoop glasvezel pakket. Als je een glasvezel pakket afsluit ben je over het algemeen duurder uit dan een pakket via de kabel of ADSL. Daarnaast is het aantal Mb’s van invloed op de prijs van je abonnement. Hoe minder Mb’s hoe goedkoper het glasvezel pakket. Houd hier dus rekening mee in je vergelijk. Wil je genieten van alle voordelen van glasvezel dan vind je het goedkoopste glasvezelpakket via onze glasvezelvergelijker.

Glasvezelvergelijker

Klik onderaan de pagina op de button om alle glasvezelpakketten te kunnen vergelijken.

Stap 1:  Voer je postcode in in de glasvezelvergelijker

Stap 2: Kies het soort pakket dat je wilt. Wil je een alles in 1 pakket met glasvezel, vink dan ‘internet, bellen en TV’ aan

Stap 3:  Selecteer glasvezel, dan krijg je alleen de glasvezel aanbieders te zien. Zo kun je eenvoudig vergelijken. Stel dat je het vakje voor glasvezel niet kunt aanvinken, dan is er geen glasvezel op jouw adres beschikbaar. Vergelijk dan de opties van ADSL- en Kabelverbinding.

goedkoop glasvezel vinden

Glasvezel pakketten

Er zijn verschillende soorten glasvezelpakketten:

  • Alles in 1 pakket glasvezel: je kunt dan internetten, tv-kijken en bellen via de glasvezelverbinding
  • Glasvezel Internet & TV pakket: je hebt dan geen telefonie in je pakket
  • Internet & Bellen: Je geniet van de glasvezelvoordelen bij het internetten en bellen
  • Alleen internet: je betaalt alleen voor de glasvezelverbinding.

Wil je sowieso alle drie de diensten (internet, telefonie en televisie) afsluiten ga dan voor het glasvezel alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket is namelijk goedkoper dan de drie diensten los afsluiten.