Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Ziggo zakelijk

Ziggo zakelijk

Wil je gebruik maken van een Ziggo Zakelijk alles in 1 pakket, of ben je benieuwd naar de voordelen? Ziggo heeft drie verschillende zakelijke pakketten beschikbaar en zorgt daarmee allereerst voor een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dit is vandaag de dag van groot belang voor een efficiënte bedrijfsvoering. Vergelijk de verschillende alles in 1 pakketten en kom op die manier tot de beste keuze voor jouw onderneming.

Diverse pakketten

Je hebt bij Ziggo Zakelijk de keuze uit het Office Basis alles in 1 pakket en het Office Plus pakket. Je ontvangt verschillende voordelen, afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Kies bijvoorbeeld voor Office Basis met een gratis Galaxy Tab 3, of tot 7 maanden korting op een Office Plus pakket. Je kunt rekenen op een downloadsnelheid tot 150 Mbit/s, 60 Mbit/s of 100 Mbit/s symetrisch, afhankelijk van de verschillende pakketten. Wil je gebruik maken van een vast IP adres voor uw onderneming? Kies in dat geval voor het Office Plus alles in 1 pakket van Ziggo Zakelijk.

Telefonie en televisie

Uiteraard kun je naast internet ook telefonie en televisie afnemen binnen de alles in 1 pakketten van Ziggo Zakelijk. Maak gebruik van 2 telefoonlijnen, 4 telefoonlijnen en 10 nummers, of een onbeperkt gebruik van telefonie. Stem het pakket af op de specifieke wensen voor jouw onderneming en zorg er daarmee voor dat je altijd goed bereikbaar bent. Qua digitale televisie kun je gebruik maken van het Office Basis of Office Plus alles in 1 pakket van Ziggo Zakelijk. Wat dat betreft heb je verschillende mogelijkheden om het alles in 1 pakket precies zo samen te stellen als je wenst, om internet, televisie en telefonie op een voordelige en degelijke manier af te kunnen nemen.

De prijzen voor Ziggo zakelijk:
–  zijn op basis van een 3 jarig abonnement
–  zijn de prijzen exc. btw