Blog

Ziggo internet voordelen bij mobiele telefonie

12 mei 2022 / Algemeen / Door Anthonie

Bij Ziggo kun je een pakket samenstellen dat bij jouw specifieke wensen en voorkeuren past. Je kunt kiezen voor alleen internet of een met internet en tv. De alles-in-een-pakketten bieden je ook de optie om wel of niet films en programma’s op te kunnen nemen en movies & series (XL) te kunnen ontvangen. Als je je persoonlijke gegevens invoert krijg je het voor jou voordeligste pakket te zien en kun je dit direct afsluiten.

Voordelen bij mobiele telefonie
Wie kiest voor een internetpakket bij Ziggo geniet ook van andere voordelen. Ziggo valt onder het grote bedrijf VodafoneZiggo. Ze zijn actief in mobiele telefonie met Vodafone en Hollandsnieuwe. En bij hen krijg je mooie kortingen en extra’s als je kiest voor hun mobiele abonnementen.

Zo zijn de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe en de sim only abonnementen Vodafone gelijk een stuk aantrekkelijker. Bij Vodafone krijg je als Ziggo-klant iedere maand 5 euro korting en mag je gratis een extra TV-pakket uitkiezen. Hieronder vallen o.a. Sport Totaal pakket, Movies & Series L en Ziggo Kids. En ook krijg je veel extra data: je krijgt namelijk dubbel zoveel Mb’s in je databundel.

Bij hollandsnieuwe zit het voordeel met name in de extra data. Daar ontvang je als Ziggo-klant namelijk 1000 MB/MIN/SMS extra. Ook hoef je niet de 20 euro aansluitingskosten te betalen als nieuwe klant. En ook mag je net als bij Vodafone een extra TV-pakket uitkiezen.

Een makkelijke manier dus om als Ziggo-klant te besparen op de abonnementskosten van je mobiele telefoon. Niet alleen zijn er overigens kortingen bij de sim-only abonnementen maar ook bij de reguliere mobiele abonnementen die je aansluit in combinatie met een nieuwe mobiele telefoon.