XS4ALL internet pakket

XS4ALL internet pakket

XS4ALL internet pakket

De verschillende XS4ALL internet pakketten leveren een betrouwbare verbinding, geleverd door een ware specialist. XS4ALL ging ooit van start als een provider voor een ieder die niets minder dan de beste service wenste en werd later overgenomen door KPN. De hoge kwaliteit ontvang je er nog altijd, onafhankelijk van het XS4ALL internet pakket dat je kiest.

Sorteren op

Internet Basis

Wil je voordelig gebruik maken van een XS4ALL internet pakket? Dan is het verstandig om het Internet Basis abonnement af te sluiten. Je hebt dan de beschikking over 20 Mbit/s aan downloadsnelheid en 2 Mbit/s aan uploadsnelheid. Dit is voldoende om zelf regelmatig grote bestanden te downloaden, of met meerdere gebruikers over het internet te surfen.

Internet Extra

Wil je een XS4ALL internet pakket dat wat meer snelheid te bieden heeft, maar wil je liever niet teveel betalen? Kies dan voor Internet Extra. Je krijgt dan de beschikking over 50 Mbit/s, waardoor je ook met meerdere personen grote bestanden kunt downloaden. Het uploaden gaat dankzij de hogere snelheid van 5 Mbit/s ook een stuk sneller. Bovendien ontvang je bij dit XS4ALL internet pakket Mobiel Internet Mini, waardoor je ook onderweg gebruik kunt maken van het mobiele netwerk. Dat betekent dat je onderweg informatie op kunt zoeken, een mail kunt versturen of een reis kunt plannen.

Glas Extra

Wil je gebruik maken van een XS4ALL internet pakket en niets minder dan het beste ontvangen? Kies dan voor Glas Extra. Je kiest voor een verbinding via glasvezel, waarmee je kunt rekenen op 100 Mbit/s aan downloadsnelheid. De uploadsnelheid bedraagt ook 100 Mbit/s, waardoor u optimaal verbonden bent met het internet. Met dit XS4ALL internet pakket kun je bestanden razendsnel ontvangen en versturen, waardoor je volledig klaar bent voor de toekomst en niets je in de weg zal staan om online te communiceren.