Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Telfort Internet en TV

Telfort is een uitstekend mediabedrijf. Het biedt uitstekende diensten aan en is een volledige dochter van KPN. Hiermee weet je dus ook dat het met de kwaliteit van alle signalen goed zit! Je zit immers op een top netwerk van KPN. Dus het televisiesignaal, het internet en natuurlijk ook de telefoon is uitstekend te noemen. En hoewel je wel op het netwerk van de KPN zit, is het niet zo dat je hier ook hetzelfde tarief betaald als bij de KPN. Telfort heeft een aantal uitstekende pakketten waaronder natuurlijk de alles in een pakketten. Eigenlijk zijn dit de mooiste pakketten van Telfort. Je kunt ook terecht bij Telfort voor een pakket met alleen bellen en internet of internet en interactieve televisie. Daarnaast kun je slechts voor het internet kiezen. En dat is wel mooi en fijn. Het betekent dat je volop kwaliteit hebt en de volledige vrijheid om te kiezen wat jij zelf denkt, dat je nodig hebt. Goed toch!

Sorteren op

Een alles-in-1 pakket van Telfort

Wat mag je verwachten in het pakket met televisie, internet en telefonie? In de eerste plaats mag je een kostenbesparing verwachten wanneer je nu nog een abonnement hebt voor alle diensten apart. Daarnaast is er nog veel meer als extra! Zo kun je de televisie live pauzeren en even een snack uit de keuken halen, de deur open doen als de bel gaat of een sanitaire stop maken. Je hebt 60 televisiekanalen en maar liefst 90 radiokanalen. Ook kun je televisie kijken op je laptop, smartphone of tablet bij Telfort. Dan zijn er nog de HD kanalen waar je volop van je goede televisie kunt genieten. Ook kun je tot twee dagen programma’s terugkijken met programma gemist. En wat dacht je van de thuis videotheek? Hiermee kun je thuis films en series kijken als er niets op de televisie te zien is! Natuurlijk kun je nog veel meer televisiekanalen kiezen als FOX, kids pakketten en Sport of Hindi pakketten. Er is volop mogelijk!

Er is meer dan alleen Televisie bij Telfort: Het internet!

Wat zou een alles-in-1 pakket van Telfort nu zijn zonder een goed internet abonnement. Je kunt bij Telfort gebruik maken van het internet met een snelheid tot 30 megabytes per seconde. Je krijgt een gratis modem in bruikleen waarmee je je eigen wifi netwerk in huis kunt aanleggen. Wil je trouwens nog sneller internetten dan is dat tegen een extra tarief ook mogelijk! Ook kun je optioneel bescherming afnemen voor je computer.

Hou je van bellen?

Ook dat zit in het alles-in-1 pakket van Telfort!
Met Telfort kun je voordelig bellen naar al je vrienden en familie! Bel je heel veel? Dan kun je ervoor kiezen om een extra onbeperkt bellen pakket te kiezen. Dit kan voor het buitenland en ook voor Nederland alleen. Je hebt trouwens altijd een gratis voicemail service tot je beschikking.

Nieuw of overstappen?

Als je een alles in een pakket wilt nemen of je wilt overstappen naar een andere media provider dan is Telfort zeker een goede keuze. Wees verstandig en ontdek de goede prijs kwaliteit verhouding van Telfort! Ontdek hoe goed ze je helpen met al je vragen en ook met het installeren van je pakket!