Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Telfort alles in 1

Ben je op zoek naar een alles in één pakket van Telfort? Je hebt de keuze uit twee verschillende pakketten, waarmee je er voor een scherpe prijs per maand voor zorgt dat je gebruik kunt maken van internet, televisie en telefonie. Uiteraard kun je de pakketten uitbreiden met onbeperkt bellen om je daar nooit meer zorgen over te maken, of met meer televisiezenders en speciale abonnementen. Wat dat betreft kun je de telfort alles in 1 pakketten vormgeven op de manier die je wilt.

Sorteren op

Basis of glasvezel

Telfort alles in 1 heeft verschillende basis en glasvezel pakketten. Het pakket dat je kunt afsluiten is afhankelijk van jouw adres. Om een basis abonnement af te sluiten moet er een DSL-aansluiting in de woning zitten en voor een glasvezel pakket moet je beschikken over een glasvezel aansluiting. Bij het basis abonnement kan je kiezen voor 50 of 100Mb/s download snelheid en bij glasvezel kan je een abonnement afsluiten tot maar liefst 500Mb/s. Uiteraard heb je bij zowel het DSL als glasvezel abonnement altijd de mogelijkheid voor een extra TV-ontvanger.

Betrouwbare verbinding

Zoals je wellicht wel weet maakt Telfort alles in 1 gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor je weinig tot geen problemen met de verbinding hoeft te verwachten. Ook met de installatie van het alles-in-1 pakket hoef je geen problemen te verwachten, want bij het afsluiten van een abonnement krijg je een gratis monteur en WI-FI modem in bruikleen.

[kkstarratings]