Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Tele2 alles in 1

Het Tele2 alles in 1 pakket werd al eens uitgeroepen tot het meest voordelige, op basis van de diensten waar je gebruik van kunt maken. Bijkomend voordeel is dat je heel eenvoudig kunt overstappen naar Tele2, aangezien zij zorgen voor de opzegging van je oude contract en een soepele overstap. Je hebt hier zelf geen omkijken naar, waardoor je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van het alles in één pakket van Tele2. Wil je eerst meer weten over de inhoud hiervan? Wij vertellen je er graag meer over.

Sorteren op

Televisie, internet en telefonie

Het Tele2 alles in 1 pakket bestaat uiteraard uit televisie, internet en telefonie. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een gratis digitale decoder, maar vervolgens ook 70 tv- en radiozenders, waarbij onder andere Nederland 1, 2 en 3 in HD beschikbaar zijn. Ook kun je rekenen op interactieve televisie en gebruik je de Tele2 videotheek om een film te huren.
Je kunt gebruik maken van het internet met behulp van het gratis draadloze modem dat je ontvangt. Je kunt downloaden met 20 Mbit/s, wat meer dan voldoende is om soepel gebruik te kunnen maken van het internet. Tenslotte kun je bellen tegen een laag bedrag per minuut en kun je het Tele2 alles in 1 pakket gebruiken in combinatie met het nummer waar je nu al mee belt.

Voordelig alles in 1 pakket

Al met al zorg je met het Tele2 alles in 1 pakket voor een voordelig geheel, waarmee je de beschikking krijgt over een aantal uitstekende diensten. Verder kun je gratis bellen met andere alles in 1 klanten van Tele2 en zorgen zij ervoor dat je gratis je nummer kunt behouden. Wat dat betreft is het overstappen naar een alles in één pakket van Tele2 letterlijk een fluitje van een cent en kun je hier snel gebruik van maken.