Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

T-mobile glasvezel

Wil je gebruik maken van een T-mobile, voorheen Vodafone Alles in 1 Pakket via glasvezel, of ben je benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? We kennen T-mobile in Nederland vooral als een mobiele provider, maar men probeert ook op het gebied van vaste telefonie, televisie en internet voet aan de grond te krijgen. Dankzij de verschillende T-mobile, voorheen Vodafone Alles in 1 Thuis pakketten heeft u de keuze uit een aantal verschillende snelheden en diensen. U kunt in ieder geval altijd voordelig bellen, onafhankelijk van het pakket waar u voor kiest.

Sorteren op

Verschillende pakketten van T-mobile

Vodafone glasvezelZoekt u naar een T-mobile Alles in 1 Pakket? Dan heeft u de keuze uit drie verschillende varianten. Indien u graag op de kosten bespaart kunt u het best gebruik maken van Alles in 1 50Mb. U maakt dan gebruik van internet, HD-televisie en voordelig bellen, waarvoor u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. U kunt rekenen op een internetsnelheid van 50 Mbit/s over het glasvezelnetwerk. Dat betekent dat u een bestand van 500MB in ongeveer 80 seconden kunt downloaden. Wat dat betreft kunt u rekenen op een hoge snelheid, al kan dit teruglopen wanneer u met meerdere gebruikers gebruik maakt van dezelfde verbinding.

Wilt u meer snelheid in combinatie met uw T-mobile Alles in 1 Pakket? Dan kunt u kiezen voor Alles in 1 100Mb van T-mobile. U kiest daarmee voor een snelheid van het internet van 100 Mbit/s, waardoor u 2x meer snelheid tot uw beschikking heeft. Daarnaast kunt u rekenen op 53 digitale televisiezenders. Van dit aantal worden er 24 in HD aangeboden, waardoor u de meeste van uw favoriete programma’s in HD zal kunnen bekijken. U kunt wat dat betreft rekenen op een hoge kwaliteit digitale televisie.

Wilt u met uw T-mobile Alles in 1 Pakket niets minder dan het beste op het gebied van internet? Kies dan voor Alles in 1 500MB van T-mobile. U kunt via het glasvezelnetwerk downloaden met een snelheid van 500 Mbit/s, wat gelijk staat aan ongeveer 62,5 MB/s. Dat betekent dat u het bestand van 500 MB via deze verbinding in maar 8 seconden kunt downloaden. Dankzij het glasvezelnetwerk verloopt het uploaden net zo snel als het downloaden, waardoor u zeer snel grote bestanden kunt versturen.

Maandelijkse korting en gratis basisinstallatie

Maakt u gebruik van een T-mobile Alles in 1 Pakket? Dan kunt u het eerste jaar rekenen op een korting van €10 per maand. Dat betekent dat u een jaar lang voordelig gebruik kunt maken van het pakket. Daarna gaat u maandelijks iets meer betalen, maar kunt u nog altijd rekenen op de uitstekende diensten voor televisie, telefonie en internet.

Voordelen van T-mobile glasvezel

U profiteert met een T-mobile Alles in 1 Pakket van een aantal verschillende voordelen. Denk hierbij onder andere aan de mogelijkheid om zelf je pakket samen te stellen en deze maandelijks gratis aan te passen. Je betaalt alleen voor wat je af wenst te nemen. Daarnaast kijk je met een T-mobile Alles in 1 Pakket televisie waar je wilt, wanner je dat wilt en hoe je dat wilt.