Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

T-mobile alles in 1

T-mobile alles-in-1 biedt naast mobiele telefonie ook vodafone thuis aan, dit zijn abonnementen internet, TV en telefonie. Met een thuis abonnement beschik je over interactieve HD tv, super snel internet tot 500Mb/s en goedkoop vast bellen.

Sorteren op

Welke snelheid past bij jou?

Het voordeel van pakketten zoals het T-mobile alles in 1 pakket is dat je als klant nog steeds de flexibiliteit hebt om je pakket naar wens aan te passen. Deze flexibiliteit merk je vooral op het gebied van internetsnelheid, er zijn verschillende snelheden internetaansluiting beschikbaar waarbij de meest goedkope aansluiting 20mb downloadsnelheid heeft. Hiernaast zijn er nog twee opties, de middelste opties is een aansluiting van 40mb en de laatste optie verdubbelt deze snelheid naar 80mb downloadsnelheid. Zo zijn er verschillende aansluitingen en kan ieder zijn abonnement naar wens aanpassen.

Het enige waar hier rekening mee gehouden moet worden is de behoefte aan een hogere snelheid, gebruik je met meerdere mensen de internetverbinding is een 20mb aansluiting erg laag, dan is het aan te raden om te kijken naar de opties van 40 of 80mb downloadsnelheid. Ook is het belangrijk om te kijken naar het aantal apparaten, tegenwoordig zitten ook mobiele telefoons en tablets op het internet wat ongemerkt toch een flink deel van de bandbreedte kan verbruiken, vooral het gebruik van tablets merk je op de totale internetsnelheid. Bij het gebruik van veel telefoons en tablets wordt dus ook aangeraden om te kijken naar een hogere downloadsnelheid.

Het nieuwe TV kijken

Op het gebied van televisie is er weinig mogelijkheid tot aanpassen, maar deze bundel is een algemene bundel waar de meerderheid van de mensen standaard gebruik van zal maken. In de bundel zitten maar liefst 60 zenders, waarvan de helft in HD en heb je als klant beschikking over gratis eredivisie voetbal, iets wat veel Nederlanders niet erg zullen vinden.

Zoals de naam ‘Interactieve TV’ al zegt, is het niet meer alleen het ouderwetse televisie kijken, met deze aansluiting is het ook mogelijk om programma’s terug te kijken en programma’s die al bezig zijn weer vanaf het begin te kijken. Als bonus krijg je bij T-mobile alles in één pakket ook nog eens ‘TV Anywhere’ dit is een gratis abonnement wat je erbij krijgt waarbij je wanneer je maar wilt jouw favoriete televisie programma’s kan kijken, dit kan in de trein zijn op je telefoon of op zolder op je tablet. Erg handig en vooral voor grotere gezinnen ideaal, wanneer niet iedereen hetzelfde programma wilt kijken kan je simpelweg op de tablet wat anders kijken.

De telefoonaansluiting

Het telefoon onderdeel van het pakket spreekt voor zich, op het gebied van vaste telefonie zijn weinig innovaties en weet je over het algemeen wat je krijgt. Bij dit pakket krijg je een tarief van 11 cent per minuut naar zowel vaste en mobiele nummers, waarbij wel per seconde afgerekend wordt en je uiteraard ook beschikking hebt over een voicemail. Qua vaste telefonie is dit voor de meeste mensen een uitstekende bundel en kunnen zij hiermee goed uit de voeten, ook is er nummerbehoud beschikbaar voor mensen die overstappen.

De voordelen op een rijtje

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een alles in één aansluiting, het levert verschillende voordelen op en zorgt in het algemeen voor een betere ervaring met de aanbieder van de diensten. De meerderheid van de Nederlandse bevolking is inmiddels al overgestapt naar een alles in één aansluiting, en dit is niet zomaar het geval. In plaats van drie facturen krijg je maar één factuur binnen, dit maakt het controleren en betalen makkelijker en zorgt ervoor dat je beter in de gaten hebt waar je voor betaalt. Ook voor een eventuele aanpassing op één van je diensten heb je het gemak dat je maar contact met alleen T-mobile op hoeft te nemen, dit scheelt in tijd en waarschijnlijk in frustratie. Dit geldt uiteraard ook voor eventuele klachten, het is vanzelfsprekend een stuk makkelijker om één bedrijf te moeten bellen in plaats van twee of drie.

T-mobile levert ook enkele kleinere extra’s bij een alles in één pakket, zo komt er bijvoorbeeld gratis een monteur langs om alles goed in te stellen. Op deze manier helpt T-mobile je op weg en kunnen zij direct problemen die optreden verhelpen. Ook ontvang je de gratis T-mobile wifi-service, hierbij komen zij bij slecht bereik in en rondom jouw huis je helpen met de problemen oplossen door waar nodig wifi versterkers te installeren.

De voordelen van een T-mobile alles in één pakket zijn dus duidelijk, de grootste voordelen zijn vooral op het gebied van gemak. Minder communicatie vereist en over het algemeen een soepelere ervaring. Echter het verschil in prijs is ook belangrijk, nog niet besproken maar zeker een essentiële reden waarom de meerderheid van de Nederlanders voor een alles in één bundel kiest. Wanneer je de bundel die T-mobile aanbiedt in haar goedkoopste alles in één pakket los zou afnemen kom je ongeveer tien euro duurder uit op maandbasis, kijkend naar een abonnement van één tot twee jaar zie je duidelijk het voordeel wat dit uiteindelijk oplevert. Om de acties die je erbij krijgt niet te vergeten, vaak krijg je bij het afsluiten een actie zoals eerste drie maanden 50% korting, of eerste zes maanden 25% korting. Dit soort acties alhoewel tijdelijk zijn toch mooi meegenomen mits de prijs later niet hoger wordt om dit te compenseren.

[kkstarratings]