Stipte TV

Stipte TV

Stipte TV

Stipte TV biedt diverse TV-pakketten, waar je online eenvoudig zelf een keuze uit kunt maken. Zoek je naar een uitgebreid abonnement met de mogelijkheid Live TV te pauzeren en een extra TV tuner? Of wens je aan de andere kant zo voordelig mogelijk televisie te kijken? Dankzij Stipte TV heb je in ieder geval geen kabelabonnement meer nodig, je kunt op een heel voordelige manier TV kijken, uiteraard op basis van beschikbaarheid in jouw regio.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

Uitgebreid zenderpakket bij Stipte TV

Je kunt bij Stipte TV in ieder geval rekenen op een uitgebreid zenderpakket. Je kunt met iTV rekenen op bijvoorbeeld NPO 1, 2 en 3, naast de bekende commerciële zenders. Verder heb je bijvoorbeeld de beschikking over een aantal zenders uit België, Engeland en Duitsland en kun je ook rekenen op zenders als 24Kitchen, Journaal24 en Slam!TV of Eurosport. Je kunt bij Stipte TV bovendien gebruik maken van Digitale TV. Het aantal zenders is dan beperkter, maar je kunt aan je andere kant rekenen op een hoge digitale kwaliteit, in combinatie met bijvoorbeeld een elektronische programmagids.

Gratis eenvoudige apparatuur in bruikleen

Je krijgt bij Stipte TV helemaal gratis de apparatuur in bruikleen, om het signaal te kunnen
ontvangen en gebruik te kunnen maken van je TV. Bovendien valt de apparatuur heel
gemakkelijk aan te sluiten en werkt ook de bediening op een heel intuïtieve manier. Stipte TV zorgt op die manier voor een belangrijke toegevoegde waarde; je kunt volledig ontspannen TV kijken. Het abonnement van Stipte TV is geschikt voor elk type televisie, waardoor je hiervoor geen modern model hoeft aan te schaffen en je zonder problemen kunt kijken naar de programma’s die je niet wilt missen.

Programma’s opnemen en terugkijken

Extra diensten bij Stipte TV bestaan onder andere uit het opnemen van programma’s en het
terugkijken hiervan. De beschikbaarheid van deze extra dienst hangt af van het type TV
abonnement dat je besluit af te nemen, dus gebruik een vergelijking om een goede keuze te
maken voor Stipte TV. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen? Je kunt de klantenservice bellen tegen een lokaal tarief, de aanbieder houdt niet van vervelende extra kosten en brengt je die dus ook niet in rekening. Wil je het basispakket van Stipte TV uitbreiden met extra diensten? Dan vertellen de medewerkers je graag meer over de mogelijkheden en beschikbaarheid, zodat je daar zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.

Stipte TV vanaf €11,11 per maand

Je kunt al Stipte TV ontvangen vanaf maar €11,11 per maand, waardoor de kans groot is dat je flink kunt besparen ten opzichte van de kosten voor je huidige TV-abonnement. Bovendien kun je regelmatig rekenen op een korting op de aansluitkosten, waardoor je heel voordelig kunt overstappen naar Stipte TV. Zorg er op die manier voor dat je niet langer teveel betaalt voor je TV-abonnement, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekend signaal en een goede service bij de producten.