Stipte Internet en TV

Stipte Internet en TV

Stipte Internet en TV

Stipte zorgt voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! En dat is niet vreemd aangezien haar wortels liggen in het aanbieden van carrier pre select diensten vijftien jaar geleden. Dit waren diensten om goedkoper te bellen. Stipte heeft er dus altijd al voor gekozen om betaalbare diensten aan te bieden met een goede kwaliteit. Wist je trouwens ook dat Stipte in 2004 het eerste bedrijf was dat een alles-in-1 pakket aanbood met ADSL, mobiele telefonie en vaste telefonie? Het is dus ook nog eens een trendsetter. Want nu zie je dit immers bij ongeveer alle aanbieders van een mediasignaal. Natuurlijk bieden ze nu ook nog steeds mobiele telefonie, vaste telefonie, televisie en ook internet aan! En de alles in een abonnementen mogen we hier natuurlijk ook niet bij vergeten.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

De alles in een abonnementen van Stipte

Het meest gekozen alles in een pakket van Stipte is de Family one! Hiermee heb je een compleet pakket van televisie, internet en bellen. Ook zit er mobiel bellen in dit pakket. En dat maakt het natuurlijk wel een erg compleet pakket. Je kunt trouwens onderling met korting naar elkaar bellen. Het zorgt dus ook nog eens voor een besparing als je veel met elkaar belt. En met wie bel je nu eigenlijk het meeste? Met je familie toch zeker! Het Stipte Family one alles in een pakket is een zeer compleet pakket waar je volop van kunt genieten. En alles zit erbij! Je krijgt zelfs hulp bij het installeren van het pakket. En als je een extra tv tuner of wat anders nodig hebt dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Een ander pakket van Stipte is de Stipte one pakket. Ook dit is een combinatie van internet, televisie, radio, mobiele telefonie en vaste telefonie. Je hebt alles in een pakket en je krijgt nog maar een rekening van alle aanbieders. En dat is natuurlijk wel heerlijk. Je hoeft nooit na te denken of je wel voor je telefonie, mobieltje en internet hebt betaald. Je betaald een keer aan Stipte en je bent klaar!

Losse pakketten!

Naast de alles in een abonnement kun je bij Stipte ook losse abonnementen afnemen. Wil je alleen mobiele telefonie? Dan is dat mogelijk bij Stipte. Ook kun je alleen internet kiezen of bijvoorbeeld televisie en internet. Dit laatste is mogelijk met de Duo abonnementen van Stipte. Zo kun je op maat afnemen wat jij belangrijk vindt. En dat is natuurlijk het beste! Waarom zou je betalen voor iets wat je niet gebruikt. Toch?

Ontdek Stipte!

Wees slim en ontdek nog vandaag de voordelen die Stipte ook voor jou te bieden heeft. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kijk naar de opties waarmee ook jij volop kunt genieten van Stipte.