Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Stipte alles in 1

Sluit het Stipte Alles in 1 Pakket, waarmee je gebruik kunt maken van telefonie, televisie en internet. Stipte is naar eigen zeggen de uitvinder van het voordeelpakket en weet daarom als geen ander zoveel mogelijk diensten te combineren, met een zo laag mogelijke pakketprijs. Op het moment dat je de verschillende diensten stuk voor stuk bij Stipte afneemt kun je rekenen op een aantrekkelijke korting. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om het Stipte Alles in 1 Pakket af te nemen en daarmee geen omkijken meer te hebben naar de kosten van je telefoon, computer of televisie.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

Stipte family pakket

Het Stipte Alles in 1 Pakket heet het Stipte Family pakket, waarmee je met de gehele familie gebruik kunt maken van telefonie, internet en televisie.
Bovendien kun je onderling met 50% korting bellen, waardoor je ook die kosten uitstekend in de hand kunt krijgen. Je krijgt er een mobiele SIM-kaart bij om voordelig mee te bellen en je hebt standaard 100 belminuten per maand, zowel naar vaste als mobiele nummers.
Daarnaast zorgt het Stipte Alles in 1 Pakket voor een razendsnelle internetverbinding, via het glasvezelnetwerk. De snelheid kan oplopen tot wel 100 Mbit/s, waardoor het nog maximaal een paar seconden duurt om een film of een CD te downloaden en je grote bestanden sneller kunt uitwisselen dan je met je ogen kunt knipperen.
Uiteraard krijg je er ook een draadloos modem bij, net als een installatiepakket. Ten derde kun je met het Stipte Alles in 1 Pakket rekenen op digitale of interactieve TV, afhankelijk van de uitvoering die je kiest.
Je kunt in ieder geval kijken naar uitgebreide zenderpakketten en je krijgt de TV ontvanger in bruikleen, zodat je daar niet apart voor hoeft te betalen. Sluit het Stipte Alles in 1 Pakket direct online af, of vergelijk dit met dat van andere aanbieders.