Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Onsbrabantnet glasvezel

Onsbrabantnet glasvezel is een onderdeel van Edutel. Edutel is een ervaren aanbieder van internet, telefonie en televisie aan consumenten. En Edutel is een pionier op het gebied van glasvezel aansluitingen. Met haar alles in een abonnementen weet Onsbrabantnet al meer dan 60.000 huishoudens aan zich te binden. En dat is niet vreemd. Zeker niet als je ziet dat er een alles in een pakket beschikbaar is met een internetsnelheid van 500 megabyte per seconde. Een snelheid om van te dromen voor de meeste online gamers, filmfanaten en thuiswerkers. Het is eigenlijk alsof er geen barrières meer zijn. Dat Onsbrabantnet glasvezel sneller als het licht kan zijn is blijkbaar geen uitdrukking! Het is de waarheid.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

De alles in een pakketten van Onsbrabantnet

Er zijn een viertal alles-in-1 pakketten bij Onsbrabantnet. Zo is er het alles in een basis pakket, het alles in een totaal pakket, het alles in een comfort abonnement en het alles in een deluxe abonnement. Er is volop keuze en de pakketten zijn uitstekend samengesteld. Niet alleen is er supersnel internet beschikbaar naargelang je dit nodig hebt, maar ook is er televisie, radio en telefonie opgenomen in de alles in een pakketten van Onsbrabantnet.

Het verschil in de pakketten van onsbrabantnet

Bij Onsbrabantnet zit het verschil in de pakketten hoofdzakelijk in de internetsnelheid. Daarnaast zie je dat het basis pakket van Onsbrabantnet geen beschikking heeft over de mogelijkheid om hulp in te schakelen bij het installeren. Tenminste er zal niet iemand kosteloos langskomen om je hierbij te helpen. Daarnaast kun je jouw eigen Onsbrabantnet glasvezel pakket helemaal zelf samenstellen. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte.

Snel aan de slag?

Het is mogelijk bij Onsbrabantnet om binnen vijf minuten jouw bestelling te plaatsen. Je kiest het juiste pakket en daarna wordt alles in gang gezet om te zorgen dat ook jij binnen no-time beschikt over een snellere internetverbinding en een uitstekend televisie signaal. Waarom zou je eigenlijk nog langer wachten?Wil je eerst een glasvezeladvies aan huis? Dan komen de adviseurs van Onsbrabantnet graag bij je langs. Ze komen graag even kijken wat er voor jou mogelijk is. En ze willen nog niet eens een kopje koffie! Geweldig toch?!

Kies lokaal!

Zeker als je in Brabant woont dan kunnen we ons voorstellen dat je graag bij Onsbrabantnet een glasvezel alles in een pakket wilt afnemen. Je wordt geholpen door lokale mensen en ook de helpdesk praat in dezelfde taal als jij! Nou we bedoelen dan hetzelfde accent. Misschien vind je dat wel erg belangrijk! Wij begrijpen dat en snappen dat naast een supersnelle internetverbinding, een top telefoonaansluiting en een goed televisiesignaal dit erg belangrijk voor je kan zijn.

bekijk nog vandaag op de website van Onsbrabantnet wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij een supersnel alles in een glasvezel abonnement kunt krijgen van hun.