Online internet pakket

Online internet pakket

Online internet pakket

Wil je gebruik maken van een Online internet pakket? Je kunt dat doen in combinatie met televisie en telefonie, maar je kunt ook afzonderlijk internet afnemen. Wat dat betreft bepaal je zelf of je ook voordelig wilt bellen via Online en je televisie wilt kijken via deze provider, of dat je aan de andere kant genoeg hebt aan een Online internet pakket.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

Online Alles in 1 Pakket

Het Online Alles in 1 Pakket werkt via een betrouwbaar netwerk, waardoor je kunt rekenen op een stabiele internetverbinding. Je kunt bellen voor een vast bedrag per maand, zodat je nooit meer op het aantal belminuten hoeft te letten. Verder maak je gebruik van televisie met een aantal zenders in HD, waardoor je kunt rekenen op een goede kwaliteit. Het Alles in 1 Pakket kost meer dan een Online internet pakket, maar dankzij de combinatie van diensten kun je besparen ten opzichte van het los afnemen hiervan.

Handige overstapservice

Je kunt bij Online bovendien gebruik maken van een handige overstapservice, bijvoorbeeld wanneer je een Online internet pakket af wilt nemen. Geef aan waar je momenteel klant bent, dan zorgen zij ervoor dat je kunt overstappen en dat je niet een aantal dagen zonder internet komt te zitten. In plaats daarvan zal het Online internet pakket ingaan op het moment dat het oude abonnement afloopt.

Onbeperkt surfen op hoge snelheid

Maak je gebruik van een Online internet pakket? Dan kun je rekenen op een mogelijkheid tot onbeperkt surfen, met een hoge snelheid. Je kunt een internet abonnement met een snelheid tot 50 Mbit/s afnemen, waardoor je kunt rekenen op een snelle download van grote bestanden. Blader door de verschillende mogelijkheden en kies het Online internet pakket dat bij je past, om dit direct online af te sluiten.