Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

NLE alles in 1

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) begon in 2016 als eerste energiemaatschappij pakketten voor internet, tv en telefonie aan te bieden aan haar klanten. Deze alles in 1 pakketten worden aangeboden per 18 oktober 2016.

Sorteren op

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) begon in 2016 als eerste energiemaatschappij pakketten voor internet, tv en telefonie aan te bieden aan haar klanten. Deze alles in 1 pakketten worden aangeboden per 18 oktober 2016. Met deze zet wil de NLE onder de naam NLEx andere energiemaatschappijen en telecombedrijven uitdagen om hetzelfde te doen. Combi pakketten aanbieden van energie en internet, tv en telecom met een scherpe prijs, hoge snelheid en goede service. Een alles-in-één pakket van NLE wordt aangeboden tegen een prijs vanaf 29,95 per maand. Hiermee zijn ze één van de goedkoopste in de markt.

Het bedrijf NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij kent u waarschijnlijk al langer als voordelige leverancier van energie. Hier zijn ze groot en succesvol mee geworden. Het bedrijf gelooft er in dat scherpe prijzen op de markt goed zijn voor de concurrentie. Bovendien beloven ze de goedkoopste te zijn en daarmee klanten te trekken en de klanten te behouden door goede service te bieden. NLE wil de markt scherp houden met het doel dat de klant daar voordeel van heeft. Voor de internet, tv, en telecom maken ze gebruik van het netwerk va KPN. Dit is een betrouwbaar, snel en goed netwerk. Wanneer je kiest voor NLE voor de levering van internet, tv en telefonie kun je hierdoor rekenen op kwaliteit voor een scherpe prijs.

Vergelijk de NLE Alles in 1 pakketten

Vergelijk in de tabel hierboven de verschillende alles in 1 pakketten van NLE. Afhankelijk van het adres, kun je weten welke snelheid van internet er voor jou mogelijk is. Daarnaast is het zinvol om uit te zoeken of er glasvezel op jouw adres geleverd wordt. Mogelijk kan je dan een glasvezel alles in 1 pakket kiezen voor een hele scherpe prijs.

Internet van NLE

Er zitten grote verschillen in prijs tussen de diverse alles in één pakketten van NLE. Dit heeft te maken met de internetsnelheden en de mogelijkheid om glasvezel te nemen op jouw adres. Wil je checken of glasvezel mogelijk is op jouw adres, dan kun je op de website van NLE, de glasvezel-check doen. Je betaalt voor een hogere snelheid internet per DSL of glasvezel een beetje meer, maar je krijgt dan ook al gauw een veel snellere internetverbinding. De verschillen lijken erg groot in prijs, maar wanneer je de prijs vergelijkt met de snellere internetabonnementen van Ziggo, dan betaal je al snel tot wel € 240,- euro meer per jaar. Dat is best een groot verschil. NLE is dus een voordelige keuze, maar met de betrouwbare kwaliteit van een KPN internet netwerk.

De voordelen van een NLE Alles in 1 abonnement

Wanneer je kiest voor een alles in één abonnement van NLE, dan krijg je een zeer compleet pakket met leuke extra’s. Welke voordelen en extra’s dat zijn, zullen we je uitleggen.

Wifi overal in huis

Je wilt natuurlijk met een alles-in-1 abonnement van een snelle internetverbinding genieten door het hele huis heen, daarom krijg je er een gratis Wifi versterker bij. Een wifi versterker vergroot het bereik van de wifi in het hele huis. Heb je een huis met erg dikke muren, dan kan je als extra optie ervoor kiezen om een Ubiquiti te bestellen. Dit apparaat wordt tegen betaling bij je thuis geïnstalleerd en zorgt gegarandeerd voor internet overal in huis. Meer informatie over dit apparaat vind je op de website van NLE.

Interactieve TV in HD

Zowel bij een DSL als bij een glasvezel abonnement ontvang je digitale TV met maar liefst 70 zenders waarvan 30 in HD. Dit betekent kijken naar je favoriete zenders op groot scherm en in super hoge kwaliteit.

Pauzeren en opnemen

Met de digitale TV van NLE kun je tot 6 opnames op hetzelfde moment tegelijk maken. Handig wanneer je meerdere programma wilt zie die tegelijkertijd op TV zijn. Het pauzeren van een programma is ook mogelijk. Deze optie is gratis en handig wanneer je bijvoorbeeld even naar de wc wilt gaan. De opnames blijven een jaar bewaard. Wanneer je opnemen als extra optie wilt bij digitale TV betaal je daar wel € 5,- extra voor.

Apps zoals Netflix, YouTube en Buienradar

Met digitale TV van NLE kan je gebruik maken van handige apps zonder dat je een smart TV nodig bent. De apps zijn heel eenvoudig met de afstandsbediening te vinden en te bekijken. Denk aan apps zoals nu.nl, Netflix, YouTube, Buienradar en NOS Sports.

FOX Sports Eredivisie

Sport liefhebbers doen er goed aan om een alles-in-1 pakket van NLE af te sluiten. Je kan namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 7,50 per maand live kijken naar sport wedstrijden op hoog niveau via het kanaal FOX Sports Eredivisie.

TV Pluspakket

Het TV Pluspakket betekent 37 extra zenders in HD-kwaliteit en tot 10 dagen alle programma’s terug kijken. Je krijgt bovendien toegang tot een hele hoop extra films en series per maand. Je zit gelukkig hier niet een hele abonnementsperiode aan vast. Deze optie kan je namelijk elke maand aan en uit zetten.

TV verbindingsset

Wil je TV op meerdere kamers zonder kabels te leggen door het hele huis heen? Bij NLE is dit mogelijk door het TV verbindingsset aan te sluiten. Deze zorgt er voor dat je op meerdere plekken in het huis gebruik kan maken van digitale TV via het stroomnet.

Gratis nummerbehoud

Stap je over naar NLE van een andere aanbieder van telefonie? Dan kan je gratis je eigen telefoonnummer behouden. Wil je juist een nieuw telefoonnummer, dan kost je dit tevens niks extra. Bovendien kan je telefoonnummers blokkeren en gebruik maken van de voicemail service. Zo hoef je nooit meer een telefoontje te missen en krijg je alleen telefoontjes waar jij op zit te wachten.

NLE vergelijken met andere providers

Natuurlijk wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt, wanneer je kiest voor een alles-in-1 pakket van NLE. Dit doe je door NLE te vergelijken met andere aanbieders. Er zijn verschillende websites waar je diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Het advies is om dit altijd goed uit te zoeken.

NLE Alles in 1 afsluiten

Kies je er voor om bij NLE een Alles in 1 abonnement af te sluiten? Dat kan heel eenvoudig online via de website van NLE. Daar vind je ook alles over lopende aanbiedingen en de contactgegevens voor vragen.