KPN zakelijk

KPN zakelijk

KPN zakelijk

Ben je op zoek naar een manier om te besparen op je huidige internet en telefonie kosten? Dan is dat nu mogelijk met het zakelijke alles in 1 pakket van KPN! Met dit pakket kan je genieten van de vele voordelen die KPN als grootste provider van Nederland jou kan bieden. Wil je weten welke voordelen een KPN alles in 1 zakelijk pakket met zich meebrengt? Lees dan snel verder!

Razendsnel internet bij KPN

KPN is als grootste providers van Nederland zeer vooruitstrevend met haar enorme internetsnelheden. In dit KPN alles in 1 zakelijk pakket kan je gebruik maken van een internetverbinding waarmee je snelheden kunt bereiken tot wel 50 MB per seconde. Hierdoor hoef je nooit meer lang te wachten op het downloaden van bestanden en kan je nog productiever worden. Ook de tarieven voor het bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland zijn bij dit KPN alles in 1 zakelijk pakket erg voordelig. Op jaarbasis kan dit vele honderden euro’s schelen ten opzichte van veel andere zakelijke pakketten die providers aanbieden.

Gratis services bij KPN alles in 1 zakelijk

KPN heeft besloten dit KPN alles in 1 zakelijk pakket nog aantrekkelijker maken door tal van extra services kosteloos aan te bieden. Zo kan je gratis gebruik maken van het zeer hoogwaardige Office 365 waarmee je overal en altijd toegang tot je e-mail, taken, agenda’s en al je andere documenten hebt. Een ander voordeel van dit systeem is dat je werknemers hier ook gebruik van kunnen maken, waardoor je een dynamische omgeving creëert.

Behalve Office 365 krijg je bij KPN alles in 1 zakelijk ook gratis toegang tot de populaire muziekdienst Spotify. Hiermee krijg je in één klap toegang tot miljoenen nummers die je, waar je ook bent, kunt luisteren. Of je nu gebruik maakt van uw laptop, pc, tablet of smartphone, je hebt altijd een complete muziekbibliotheek tot je beschikking!

KPN biedt je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de 2500 KPN HotSpots die KPN wereldwijd voor jou als zakelijke klant beschikbaar maakt. Hierdoor kan je gratis met jouw mobiel, laptop en tabel gebruik maken van KPN WiFi waardoor jij ook in het buitenland kunt blijven werken op de betrouwbare internetverbinding van KPN!

Ten slotte kan je met het KPN alles in 1 zakelijk pakket rekenen op een breed aanbod aan tv-zenders. Met 60 tv-zenders en 15 HD-zenders kan je met interactieve TV van KPN altijd rekenen op voldoende kijkplezier!

Samengevat kan je dus genieten van;

  • Scherpe tarieven voor bellen naar vaste én mobiele nummers binnen Nederland
  • Razendsnel internet tot 50 MB/s downloaden en 5 MB/s uploaden
  • Meer dan 2.500 HotSpots van KPN zodat je ook buitenshuis kan blijven werken
  • Interactieve TV van hoge kwaliteit met 60 digitale tv-zenders en 15 HD-zenders op je televisie, laptop, smartphone en tablet
  • Vele extra gratis services zoals Spotify, Office 365 en een Internet Veiligheidspakket!