KPN vaste telefoon

KPN vaste telefoon

KPN vaste telefoon

Vandaag nog een KPN vaste telefoon abonnement afsluiten? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen. Wat veel mensen niet weten is dat het bedrijf KPN misschien wel het oudste bedrijf van Nederland is. Zo vindt de oorsprongvan het bedrijf halverwege in de 19e eeuw, echter werd op 1 januari 1989 de naam KPN dan ook echt geboren. KPN staat voor Koninklijke PTT Nederland en was een verzamelnaam voor telegrafie, post en telefonie.

Op dat moment was KPN nog in handen van de overheid, maar vanaf 1994 kwam dar een stroomversnelling in toen KPN naar de beurs ging en de overheid zijn macht grotendeels verloor. Later in 2006 zou de overheid zijn laatste 8% aan aandelen verkopen en op dat moment was KPN definitief zelfstandig.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

KPN en KPN vaste telefonie

KPN is op dit moment de grootste speler op de Nederlandse markt wanneer het om mobiele en vaste telefonie gaat. Daarnaast biedt het ook andere grote bekende providers zoals Hi, Simyo en Telfort de ruimte op het netwerk om hun eigen diensten te verkopen.

Daarnaast is KPN altijd vooruitstrevend gebleven en heeft het miljarden geïnvesteerd in het Nederlandse mobiele netwerk. Hierdoor heeft het netwerk een sterke frequentie en biedt een een landelijke sterke dekking. Het is juist deze informatie die ervoor gezorgd hebben dat destijds veel mensen over streep getrokken zijn omtrent het afsluiten van een abonnement.

KPN vast bellen abonnement vergelijken en afsluiten

Waar KPN er bekend om stond dat ze veel abonnementsvormen en combinaties aanboden, zijn ze met de tijd meegegaan want de consument wilt graag helderheid en eenvoud. Toch zijn het de alles in één pakketten die meest populair zijn en waarmee je het meeste geld kunt besparen. Een losse KPN abonnement vaste telefoon wordt vrijwel nooit meer afgesloten, omdat iedereen een mobiele telefoon heeft en mensen vaak kiezen voor een combinatiedeal met televisie en/of internet.

Maar wanneer je toch alleen een KPN vast bellen abonnement af wilt sluiten is dat uiteraard ook mogelijk. In onze simpele vergelijkingstool kun je elk vaste telefoon KPN abonnement met elkaar vergelijken en zo veel geld besparen op je KPN vaste telefonie abonnement. Dus wacht niet langer en vergelijk vandaag nog!