Interactieve TV

Interactieve TV

Interactieve TV is een techniek waarbij interactie tussen de kijkers en waar je naar kijkt mogelijk is, zo kan je programma’s opnemen, pauzeren en terug kijken. Je hebt hiervoor een interactieve digitale decoder nodig.

Heb je een nieuwe televisie nodig voor interactieve tv?

Het is niet nodig om een nieuwe tv aan te schaffen voor interactieve televisie. Het is belangrijk dat je de juiste ondersteuning voor je televisie hebt om gebruik te maken van interactieve televisie. Vaak heb je dan ook extra mogelijkheden zoals het opnemen van televisieprogramma’s. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan uitzending gemist. Ook kun je gebruik maken van video on demand. Hiermee kun je series of films kijken door ze gewoon op te roepen. Je hoeft dus niet meer naar een videotheek te gaan om een mooie film te kijken.

Interactieve tv in je alles in een pakket?

Bij de meeste aanbieders van alles in een pakketten is het mogelijk om ook een element van interactieve televisie te krijgen. Denk hierbij aan het onderdeel uitzending gemist en ook het kijken van films en series on demand. Video on demand is een uitstekende mogelijkheid om volop te genieten van een film als er verder niets op de buis is.

Kies jij ook voor een alles in een pakket of internet en tv abonnement met interactieve tv? Veel plezier!