Tv kijken op meerdere Tv’s tegelijk

Tv kijken op meerdere Tv’s tegelijk

Je kent het vast wel. Zit je samen gezellig op bank maar dan begint het gekibbel om wat jullie gaan kijken. Gelukkig kun je televisie kijken op meerdere tv’s tegelijk.

Televisie via de kabel

Kijk je televisie via de kabel, dan kun je op elke tv met kabelaansluiting tv kijken. Je hebt hier geen aparte digitale ontvanger voor nodig. Je sluit de Tv gewoon aan via de coaxkabel.

Televisie via digitale ontvanger

Ontvang je televisie via een digitale ontvanger dan heb je per Tv een digitale ontvanger nodig. Afhankelijk van de bandbreedte die op jouw adres geleverd kan worden kun je 1 of 2 tv’s aansluiten. Via glasvezel kunnen er meer Tv’s aangesloten worden (bij KPN bijvoorbeeld maximaal 6). Stel dat je een Tv in de woonkamer hebt staan en eentje in de slaapkamer dan kun je op allebei de Tv’s tegelijk tv kijken. De zender die je kijkt bepaal je per televisie uiteraard zelf.

Televisie via de App

Heb je interactieve TV, dan kun je gezellig naast elkaar op de bank blijven zitten. De één kijkt Tv op de televisie en de ander via de computer of speciale App van de provider. Zo zit je toch nog gezellig samen op de bank en kijk iedereen zijn favoriete programma.