Blog

De voordelen van alles in één inclusief mobiel

21 juli 2023 / Partnerblog / Door Anthonie

Smartphones zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Sterker nog, de meeste mensen doen er alles mee en hebben vaak niet eens meer een tablet of laptop in huis. Waar we volledig afhankelijk zijn geworden van onze smartphone en deze gebruiken om in contact te blijven met vrienden en familie, om nieuws en informatie op te zoeken en natuurlijk voor vermaak in de vorm van games, muziek en video’s, zien we dat veel providers voor internet en televisie hier slim op inspelen. Logisch ook, want als we kijken naar KPN, dan bieden zij natuurlijk een heel compleet pakket. Niet voor niets zien we daarom dus ook steeds vaker allerlei combi deals op het moment dat je ook een mobiel abonnement afsluit bij ze, mocht je dat nog niet hebben. Omdat er verschillende voordelen zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Telefoons van verschillende merken vergelijken

Heb je momenteel nog geen mobiele telefoon of loop je al een tijdje met het idee om een nieuwe aan te schaffen, dan is het raadzaam om eens bij je huidige provider voor internet en televisie te kijken. Zo kun je namelijk flink wat geld besparen, als je ervoor kiest ook je mobiele abonnement bij ze onder te brengen. Zo heeft KPN een volledig eigen netwerk, maar werken Ziggo en T-mobile bijvoorbeeld ook samen aan een soortgelijke constructie. Zo kun je eenvoudig telefoons van verschillende merken vergelijken en zo in combinatie met alles in één pakket, de nodige extra kortingen krijgen. Zo kan het zijn dat je korting krijgt op een extra zenderpakket, maar kan het ook zijn dat de hoeveelheid mb’s wordt verdubbeld.

Alles onder één dak

Wij Nederlanders houden van gemak, dus hoe fijn is het dat je straks zowel je televisie, internet als telefonie allemaal bij één en dezelfde partij hebt ondergebracht? Niet alleen is dit een stuk eenvoudiger als het gaat om het inzichtelijk krijgen van je vaste lasten, maar brengt het ook een hoop voordelen met zich mee op het moment dat er iets geregeld moet worden. Stel dat je problemen hebt met het streamen van interactieve televisie op je telefoon, dan kan er niet worden gewezen naar een andere aanbieder, aangezien je ook je mobiele abonnement bij dezelfde provider hebt lopen.

Sim-only abonnement met onbeperkte databundel kan ook

Wanneer je al een telefoon hebt, dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen kiezen voor een sim-only abonnement met onbeperkte databundel. Zo profiteer je wel van alle extra’s, maar hoef je niet ook een toestel af te nemen. Dit heeft als voordeel dat de maandelijkse kosten veel lager zijn, maar je vaak toch exact dezelfde voordelen geniet als op het moment dat je een abonnement met toestel neemt. Het enige verschil is vaak wel, dat je in plaats van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement, je minimaal voor een jaar moet verbinden. Nu is dat vaak geen enkel probleem, aangezien de kans groot is dat je blijft zitten waar je zit.