Ziggo TV

Ziggo TV

Ziggo TV

Ziggo TV is beschikbaar op basis van drie verschillende pakketten. Maak gebruik van het TV
Standaard pakket met meer dan 60 zenders, of kies voor een van de meer uitgebreide pakketten met meer zenders en extra’s. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om Ziggo TV uit te breiden met extra zenderpakketten. Kies bijvoorbeeld voor Ziggo TV Extra zodat er voortaan altijd wat op TV is. Daarnaast kunt u specifiek gebruik maken van een Film1, HBO of Fox Sports uitbreiding, om de beschikking te krijgen over talloze films of het voetbal nooit meer te hoeven missen.

Sorteren op

Er zijn helaas geen pakketten gevonden

TV Standaard met alle populaire zenders in HD

Ziggo TV biedt standaard digitale kwaliteit, waardoor het TV Standaard pakket al op een
behoorlijk uitgebreide wijze in elkaar zit en u niet snel wat tekort zal komen. U kijkt standaard naar de 20 meest populaire zenders in HD, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke beeldkwaliteit. Daarnaast heeft u de beschikking over nog meer dan 40 andere zenders in digitale kwaliteit, uiteraard in combinatie met een elektronische programmagids. Verder kunt u nog kijken naar 25 analoge zenders, waardoor er eigenlijk altijd wat op TV is. Uiteraard is er binnen TV Standaard ruimte voor onder andere de regionale en lokale zenders, net als de bekende buitenlandse zenders.

Digitale ontvanger voor digitale TV

U kunt Ziggo TV met een digitale ontvanger, die ervoor zorgt dat het signaal voor Digitale TV op de juiste wijze bij uw TV aan zal komen. U heeft de keuze uit een Interactieve HD ontvanger/recorder van Ziggo, of een CI+ Module die u bij geschikte TV’s aan de achterkant kunt insteken. Op die manier kijkt u naar TV in de hoogst mogelijke kwaliteit, eventueel zelfs zonder dat u daar een extra kastje en een extra afstandsbediening voor nodig heeft.

Ziggo TV app

Dankzij de Ziggo TV app kunt u in en rond uw rond ook op een smartphone of tablet televisie kijken. Houd er rekening mee dat u hier ook het internetabonnement van Ziggo voor nodig heeft, alleen een Ziggo TV abonnement is niet voldoende. U kunt dan de Ziggo TV app downloaden en verbinding maken met uw Ziggo-internet netwerk. Zolang u verbinding heeft kunt u onbeperkt kijken naar de zenders uit uw abonnement. Het is buiten uw eigen omgeving helaas nog niet mogelijk om gebruik te maken van de Ziggo TV app.

Maximaal 3 smartcards

Bestelt u Ziggo TV en heeft u thuis meerdere televisies staan? U kunt maximaal 3 smartcards activeren, zonder dat u hoeft bij te betalen voor het zenderpakket dat u gebruikt. Dit betekent dat u in huis op diverse televisies kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit van het signaal, zonder dat u dit iets extra’s hoeft te kosten. Uiteraard kunt u gebruik maken van het zenderoverzicht van Ziggo TV om precies na te gaan om welke zenders het gaat. Dankzij de verrassingszenders van Ziggo TV kunt u bovendien regelmatig rekenen op leuke extra’s, die u in de meeste gevallen niet aan had zien komen.