Voordelen allesineenpakketten.nl

  • Gratis onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gemakkelijk vergelijken

Online alles in 1

Online is een betrouwbare speler op de markt voor alles in 1 pakketten. Het bedrijf biedt je graag een scherpe aanbieding aan. Je betaalt dan een laag bedrag per maand, terwijl je aan de andere kant gebruik kunt maken van televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende alles in 1 pakketten. Ga na waar je gebruik van wenst te maken en wat je maandelijks wilt betalen. Kies op basis daarvan het alles in 1 pakket van Online dat aansluit bij je wensen.

Sorteren op

Goedkoop alles in 1 pakket

Wil je graag een goedkoop alles in 1 pakket van Online afsluiten? Kies dan voor pakket 1. Je krijgt dan een downloadsnelheid van 10 Mbit/s, waar je voldoende aan hebt om te kunnen surfen en af en toe eens wat te downloaden. Je kunt uploaden met 1 Mbit/s. Dit is een relatief lage snelheid, maar het is voldoende om emails te kunnen versturen, of gebruik te maken van diensten als Skype. Je ontvangt een gratis Wifi-modem en je kunt goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers. Verder ontvang je een televisiepakket met 49 zenders, met een gratis digitale ontvanger.

Uitgebreid alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar een meer uitgebreide Online alles in 1 pakket? Maak dan gebruik van pakket 2. Je kunt downloaden met 30 Mbit/s en uploaden met 3 Mbit/s. Dit pakket is wat dat betreft geschikt voor de meer intensieve gebruikers, of voor huishoudens met meerdere gebruikers. Je kunt bovendien voordelig een ontvanger met harddisk aanschaffen, om je favoriete televisieprogramma’s op te nemen of deze op pauze te zetten. Ook kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers van T-Mobile, waardoor je op een voordelige manier gebruik kunt maken van je mobiele telefoon.