KPN alles in een

kpn-logo KPN is al jaren de meest betrouwbare aanbieder van het alles in 1 pakket, onder andere dankzij het zeer degelijke netwerk dat er beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van telefonie, internet en televisie. Bovendien stuurt KPN gratis een monteur bij je langs, die de verschillende diensten komt installeren en er daarmee graag voor zorgt dat je er soepel gebruik van kunt maken. Bestel je het alles in 1 pakket van KPN online? Dan betaal je geen verzend- en/of activatiekosten, waardoor je gebruik kunt maken van een aantrekkelijk voordeel.

1
Down: 8 Mbit
Up: 1 Mbit
1
TV: 60 zenders
HD: 11 zenders
€48,- per maand
Meer info
2
Down: 40 Mbit
Up: 4 Mbit
2
TV: 60 zenders
HD: 11 zenders
€58,- per maand
Meer info
3
Down: 80 Mbit
Up: 8 Mbit
3
TV: 60 zenders
HD: 11 zenders
€68,- per maand
Meer info

Instap en standaard

Je maakt bij een alles in 1 pakket van KPN altijd gebruik van interactieve televisie. Dit betekent dat je live TV op pauze kunt zetten, bijvoorbeeld wanneer de telefoon gaat, of wanneer je heel nodig naar het toilet moet. Daarnaast kun je gebruik maken van een downloadsnelheid van 8 of 40 Mbit/s, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je ontvangt gratis een wifi-modem en je belt voor een vast laag tarief naar zowel vaste als mobiele nummers. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders heb je met het alles in 1 pakket van KPN altijd iets om te kijken.

Premium alles in 1 pakket

Wil je graag zo optimaal mogelijk gebruik maken van het alles in 1 pakket van KPN? Kies dan voor het premium pakket. Je kunt dan downloaden met 80 Mbit/s en uploaden met 8 Mbit/s. Verder maak je niet alleen gebruik van interactieve TV, je kunt daarnaast rekenen op een opnemen pakket en een HD extra pakket. Dit zorgt ervoor dat je zowel op je televisie, telefoon, laptop als tablet TV kunt kijken en je dat altijd doet in de best mogelijke kwaliteit. Dit is wat dat betreft het meest uitgebreide alles in één pakket dat KPN te bieden heeft. Ga naar www.kpn.nl voor meer informatie en bestel!

Alles-in-1 standaard 728 x 90

KPN alles in een 3.80/5 (76.00%) 10 votes